Belisimo
XXX.XXX.163.237
Dobrý den, chovám morče, samičku jménem Muminu. Mám ji už cca 6-7rokem, pořád je fit, běhá, vydává stále jim známe zvuky, zbožňuje okurky (salátovky) a ráda se mazlí stále stejně. Před pár měsíci jsem, ale u ni nahmatala bulku na levém "prsu". Byla ve velikosti lískového oříšku, když jsem na ni šáhla morče nevydávalo žádné divné zvuky, že by ji to bolelo, nebo něco podobného. Konkrétně dnes, je ta bulka větší cca ve velikosti vlaškého ořechu, morče nenaříká a zatím pořád spokojeně lebedí budto v kleci nebo u mě při mazlení a neztrácí chuti k jídlu. Chci se zeptat zda s tím mám zajít k veterináři na chirurgické ostranění či, nebo to nechat vstřebat(pokud jsou tyto bulky u morčat vstřebatelné) a zda to není nic nebezpečného a z čeho se to mohlo přibližně vytvořit, stalo se mi to poprvé za dobu co chovám morčata. Děkuji za brzkou radu a odpověď pokud stim máte někdo zkušenost u morčátek, docela mne to stresuje.
Krecek123
XXX.XXX.214.190
Bylo by určitě lepší zajít s ní k veterináři aby ji prohlédl. Řekne vám ó co se jedna, takhle když to nevidíme těžko poradíme :/.
BeastDemon
XXX.XXX.231.94
Můžu se zeptat jak to dopadlo? Naše morčátko má také bulku pod prsíčkem a teče mu z toho krev. Děkuju za reakci.