Krecek123
XXX.XXX.214.190
Chci se zeptat co znamená, když jedna samice vrci dlouze na druhou a u toho kroutí někdy zadkem a nebo se plazi a cpe ji čumák pod krk. Četla sem že to je říje jenže ona to dělá každý den, ne pořád ale párkrát za den ano. Ale někdy zas počura druhou když ji cucha zezadu. A ta druhá jen hledí a nechápe a někdy ji za to kousne že jí to už otrevuje.
Krecek123
XXX.XXX.214.190
A zapomněla sem dodat že se jedná ó morčata :D.
Krecek123
XXX.XXX.214.190
No sama to nepoznám protože obě mají teprve kolem 4 měsíců. Mám ji od jedné paní které se narodila miminka. Tak doufám že by to poznat měla. Navíc ta druhá je ze zverimexu a začíná se dost zakulacovat možná tedy čeká miminka :/ tak jestli to s tím nějak nesouvisí. Byla totiž ve zverimexu se samými kluky.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Se podívejte. čtyři měsíce, to není žádné miminko, u kterého by bylo možné zaváhat, sameček bude mít penis a koule.
Krecek123
XXX.XXX.214.190
Žádné koule nemá :D myslela sem že samcům rostou později. To už by šlo vidět i normálně ne? Já je mám totiž ani ne měsíc takže se moc zvedat ještě nechtějí. Ale to asi žádná morčata nemají rády.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Krecek123
napsal(a):
Žádné koule nemá :D myslela sem že samcům rostou později. To už by šlo vidět i normálně ne? Já je mám totiž ani ne měsíc takže se moc zvedat ještě nechtějí. Ale to asi žádná morčata nemají rády.
Čtyřměsíční morče už je bezpečně pohlavně dospělé:D
ale k určení pohlaví je potřeba morče zvednout, nikdy nebudou mít varlata jako myšáci, že by je tahali za sebou.
ale ve čtyřech měsících je rozdíl mezi pohlavím na první pohled patrný. samice má pohlaví ve tvaru Y, přičemž vepředu mezi rameny toho Y je malý výčnělek ústí močové roury, v rameni Y je poševní vchod, který je obvykle překrytý membránou a tím pádem to nikam nevede, a v nožce Y je řiť.
No a samec, ten bude mít pohlaví ve tvaru i. Teda velkého i. Tečka bude penis. Když takové morče pohladíš po břiše směrem k pohlaví a trošku zatlačíš, tak na tebe ten kašpárek i vyskočí. No a samotná čárka bude řiť. No a kolem budou z obou stran obrovské, nápadné vaky, totiž koule.
trochu mě mrzí, že si někdo pořídí zvíře a ani není schopný zjistit si pohlaví.
Krecek123
XXX.XXX.214.190
Tak já sem věřila že mi u obou řekli správné pohlaví protože se ani jedna nechovala jako samec a teď mě jen zarazilo to co sem popsala :)
Dříve sem měla samce morče a ten měl koule obrovské že byly zezadu opravdu hodně vidět a to se ani nemusel zvedat. Děkuji za rady zkusím se podívat ale strašně sebou skubou když je zvednu tak jim nechci ublížit.