Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.9.2017 16:52
Enchantress

XXX.XXX.179.78

Máme doma veterána... už má přes dva a půl roku, je stále čilý, ale věk už je na něm znát. Poraďte, čím mám krmit? Mám totiž pocit, že si ze žrádla vybérá spíše už jen lupínky, pšenice a podobné tvrdší kousky už vynechává... chtěli bychom mu na stáří dopřát to nejlepší... ozve se zkušený "křečíkář". díky...

17.9.2017 17:28
linduš

XXX.XXX.79.4

Enchantress napsal(a):
Máme doma veterána... už má přes dva a půl roku, je stále čilý, ale věk už je na něm znát. Poraďte, čím mám krmit? Mám totiž pocit, že si ze žrádla vybérá spíše už jen lupínky, pšenice a podobné tvrdší kousky už vynechává... chtěli bychom mu na stáří dopřát to nejlepší... ozve se zkušený "křečíkář". díky...

Krmila bych měkčím, třeba i strouhanou zeleninou, klidně spařené vločky a cokoliv, co mu chutná a dokáže pozřít. ta pšenice se dá naklíčit, nebo uvařit (jestli to má cenu). větvičku na okus bych ale nabídla též.
myslím, že to budou zadní stoličky.
teď už nemá cenu extra něco vymýšlet, jen spříjemnit zbytek života, věk má moc pěkný

19.9.2017 19:01
Enchantress

XXX.XXX.179.78

Díky... vím, ze už se snažit nemá moc cenu... ale přesně, ať je ten konec příjemný a ne trápení.

Přidejte reakci

Přidat smajlík