Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Ančí569

13.10.2017 14:59
Ančí569

XXX.XXX.25.128

Dobrý den, budu si pořizovat skinny samečka, měsíc starý. Nemohu se rozhodnout, jestli vzít rovnou dva bráchy a nebo vzít jednoho a až trochu odroste, tak druhého? Četla jsem, že stejně staří samečci se v dospívání perou a je lepší nechat jednoho odrůst a k němu pak dát druhého. A jinde zase píší, že je lepší, když se znají odmala, tak nevím. Samičku doma nemáme, ani mít nebudeme a oba by byli na domácí mazlíky a ne na chov. Děkuji za rady.

Enn

13.10.2017 17:06
Enn

XXX.XXX.52.244

Za mě je určitě lepší vzít rovnou dva sourozence najednou. Může se stát u obou případu že se prát budou ale jako sourozenci od mala a když neuciti samičku tak by to mělo být ok. Ale je to na Vás spíš :) podle mě jde spíš ó povahy jednotlivých zvířat, vždycky to může být bez problémů a nebo se něco stát.

21.10.2017 17:39
Atheira

XXX.XXX.50.119

To, co říká Enn, je lepší u samic. Tam rozhodně není důvod nevzít hned dvě. U samců se to ale často dělá tak, že se k ročnímu, už po pubertě, dává odstavený mrňous. Je možný, že stejně staří kluci někde fungují, ale já jsem nikde ještě nic takového neviděla a ani jsem to sama nezažila. Dva stejně staří bratři stejně nakonec museli jít od sebe...

Přidejte reakci

Přidat smajlík