Syrský křeček, promin´te velice se omlouvám, ale asi jsem to blbě napsal. Náš křeček se nezabil.Buďte v pohodě mám dvě klece a jenom sem je chtěl zkusit spářit.Vlastně můj problém by se měl jmenovat křečci se nechtějí spářit.Mám 11 roků o křečky se starám sám každou čtyřhodinu je kontroluji jestli se neporanili ale moji křečci radši spí.Bohužel hned první den po zakoupení křečka jsem samici musel oddělit.Ale neboj se každý má krásnou klec i samec.A aby bylo jasno mám dva křečky=samici a samce.Ještě jednou se velice omlouvám.Zvažte text a hlavně odepište.DÍK!
Zdravim, muzou se krecci zlati zabit navzajem? Pritelkyne ma samce rok a pul a pred 14dny si poridila samicku. Obcas si vrzli ale pak ho strasne sikanovaka tak se davali od sebe. Dnes v noci spali spolu a rano samec se skoro nehybe... Veterinar konstatoval, ze to uz bude asi do vecera konecna... Proc tak z niceho nic? Vecer jeste lital jak divy... Mohla mu neco provést v noci samicka?
Samice sve mlade klidne i zahryznou to vim, ale ze by i partnera?
Adosq
napsal(a):
Zdravim, muzou se krecci zlati zabit navzajem? Pritelkyne ma samce rok a pul a pred 14dny si poridila samicku. Obcas si vrzli ale pak ho strasne sikanovaka tak se davali od sebe. Dnes v noci spali spolu a rano samec se skoro nehybe... Veterinar konstatoval, ze to uz bude asi do vecera konecna... Proc tak z niceho nic? Vecer jeste lital jak divy... Mohla mu neco provést v noci samicka?
No výborně.
takže chováme rok a půl něco, o čem nevíme absolutní základ?
zjistit, že křeček zlatý neboli syrský se nechová ve skupinách, nýbrž samostatně je otázka dvou minut.
znám devitileté děti, které jsou zodpovědnější vůči živým tvorům...
slečna mazlíkovi připravila nehezký konec...
Adosq
napsal(a):
Víte, ona dost možná nepokousala partnera, ale toho křečka, co ji pořád otravuje a ještě dost možná je nebezpečím pro její mladé.
Křeček je křeček, nepolidšťujte ho. Nastudujte si o něm (nebo vlastně Vaše slečna). Toto jsou základy.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Vždycky doufám, že tyhle příspěvky jsou dílem trolů, ale pak se mě na takové věci ptají lidé naživo a já vím, že na světě opravdu běhá nekonečně idiotů, co se dopouštějí týrání a utýrání zvířat prostě proto, že jsou příliš líní nebo příliš hloupí, případně obojí.
Ne nadarmo se říká, že to nejsou zvířata ve velkochovech, ale tzv. domácí mazlíčci, kteří tvoří většinu utýraných zvířat. Ale koho zajímá nějaký křeček, nebo hejno akvarijních rybek, že.

peett
napsal(a):
Stále nechápu jak si někdo může pořídit zvíře aniž by si o něm zjistil základy..
Normálně a zcela běžně. Prostě pořídí a nějak to dopadne. Občas začnou shánět info aspoň za pochodu, často ne a nějakým procesem pokusu a omylu pokračují do úhynu zvířete, pak si pořídí další.

Adosq
napsal(a):
Dekuju za nazor, ja to osobne tak neprozivam jelikoz jsem je nechoval(taky je mi ho lito). Ale potvrdili ste, co jsem si myslel. Mne zajimalo spise to jak se muzou tak ti krecci zridit...(nechovam je, nesledoval jsem je). Neni ani pokousany...
Ono stres udělá taky svoje
tymílie
napsal(a):
Syrský křeček, promin´te velice se omlouvám, ale asi jsem to blbě napsal. Náš křeček se nezabil.Buďte v pohodě mám dvě klece a jenom sem je chtěl zkusit spářit.Vlastně můj problém by se měl jmenovat křečci se nechtějí spářit.Mám 11 roků o křečky se starám sám každou čtyřhodinu je kontroluji jestli se neporanili ale moji křečci radši spí.Bohužel hned první den po zakoupení křečka jsem samici musel oddělit.Ale neboj se každý má krásnou klec i samec.A aby bylo jasno mám dva křečky=samici a samce.Ještě jednou se velice omlouvám.Zvažte text a hlavně odepište.DÍK!
PŘEČTĚTE SI.