Dne 22.11.2017 se mojí samičce narodila 4 na první pohled zdravá mláďata, ale jedna samička pořád ubírala, tak jsem začala přikrmovat. Na internetu jsem našla, že lze použít kozí mléko a holčička ho pije, ale v ubikaci nejeví na rozdíl od jejích sourozenců zájem o jídlo. Když jsme jí na chvíli nechali samotnou s její mamkou, ani se nesnažila pít. Ráda bych věděla čím by to mohlo být? Nerada bych aby kvůli mé neznalosti zemřela . Předem moc děkuji za rady.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Anlia
napsal(a):
Dne 22.11.2017 se mojí samičce narodila 4 na první pohled zdravá mláďata, ale jedna samička pořád ubírala, tak jsem začala přikrmovat. Na internetu jsem našla, že lze použít kozí mléko a holčička ho pije, ale v ubikaci nejeví na rozdíl od jejích sourozenců zájem o jídlo. Když jsme jí na chvíli nechali samotnou s její mamkou, ani se nesnažila pít. Ráda bych věděla čím by to mohlo být? Nerada bych aby kvůli mé neznalosti zemřela . Předem moc děkuji za rady.
Kozí mlíko ne, to je na morče moc vodnaté. Kočičí mléko v dvojnásobné koncentraci a na špičku nože rozetřeného celaskonu.
Ale, no, pokud se narodila čtyři mláďata a tři normálně pod matkou přibývají, tak počítejte spíš s tím, že tohle uhyne. Prostě má nějaký vnitřní problém.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Anlia
napsal(a):
Děkuji za odpověď, chtěla jsem koupit kočičí, ale byla sobota odpoledne a špatně by se shánělo. Nad vnitřním problémem jsem také přemýšlela, ale doufala jsem, že to bude něco jiného. Zkusím ještě to dokrmování, protože naděje umírá poslední.
Hezký večer.
Ono kozím mlíkem toho moc nedokrmíte, má málo sušiny, morče má malý žaludek, prostě akorát do něj nacpete vodu... když nemáte kočičí mlíko, tak je lepší rodicare.