Osmák vypadal jako mrtvý-spí?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.12.2017 21:42
boikana

XXX.XXX.94.71

Ahoj,

chci se zeptat... dnes jsem se v petcenteru byla mrknout na zvířata, co tam mají a jestli mají pražská petcentra lepší úroveň než to, co znám já... Tak o úrovni lepší nemluvit, nic se nezměnilo, děs a hrůza.

Co mě ale zarazilo bylo akvárko s dvěma osmáky. Jeden ležel na druhém a ten vypadal... prostě mrtvě. Na zádech, ztuhlé packy. Na rozdíl od toho na něm jsem neviděla že by se mu hýbaly boky-že by dýchal. Ten očividně živý teda nevypadal úplně nejzdravěji, ale vyloženě nemocně taky ne. Přivřená očka, natažený přes kamaráda.

Tak jsem prodavačce ohlásila, že by měla osmáky zkontrolovat, že mi přijde jeden mrtvý. Ona mi řekla, že jen spí, že tak vypadají. Ani se nezvedla, aby se podívala. Tak asi to slýchá často od neznalých návštěvníků.

Ale zajímá mě... je tedy možné, že by onen osmák jen spal? Našla jsem si nějaké fotky a vskutku dokážou vypadat při spánku poněkud... mrtvě, ale to dýchání mi prostě nejde do hlavy. Nebo spící dýchá jen mělce, že by to nebylo vůbec vidět?

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.12.2017 13:51

Celkem obsáhlý dotaz, ale takhle se poradit opravdu nedá. Leda abyste jste se ta m šla podívat znova

6.12.2017 13:55

...jestli osmák změnil polohu:).

Přidejte reakci

Přidat smajlík