Cvakání zubů - dotaz

Křeček zlatý - syrský
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.2.2018 18:08
Nell05

XXX.XXX.204.195

Dobrý den všem,
můj křeček(samec) dnes začal cvakat zubama a je ospalý. před tím na mně totiž nikdy sám od sebe neusnul. Dnes jsme taky přijeli z hor po týdnu takže nevím jestli to už dělá déle. Četla jsem že to znamená že varuje před útokem, ale já si ho normálně hladim a je v klidu...až moc...také má celkem teplou hlavičku a občas pšíkne(možná je nachlazený...mame ho totiž za dvermi na balkon, protoze nikde jinde nemame místo)...taky to vypadá trochu jako kdyby plakal(si myslím)... je mu rok a něco možná i půl...nevíte někdo co s ním je? jesti je to příznak stáří nebo taky něčeho horšího...má také vystrčené koule jestli by to k něčemu pomohlo... možná něco jí ale ja opravdu nevim a radši to tu píšu...prosim pomozte mi...(taky bych chtěla dodat že ho mám na nohou a okusuje mi legíny) (možná má hlad ale to podle mě ne protože jsem mu dala salat a misku žrádla).

17.2.2018 18:34
Nell05

XXX.XXX.204.195

Taky bych ještě dodala že mi příjde křehčí než byl vždy(nebojte se mi říci i to nejhorší...prostě potřebuji vědět co s ním je... ).

17.2.2018 18:41
Nell05

XXX.XXX.204.195

Taky sežral svoje hovno
a začíná se lepšit ale bojím se že to zase začne.

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.2.2018 20:21

Nikdy jsem nechovala křečka, ale vím že tohle asi nebude normální. Chvilku bych počkala a pak bych zašla na veterinu. Co mu dáváte za jídlo? Má nějaký "domeček", kam by se mohl schovat?

17.2.2018 20:23

A nebo mě napadlo: není mu zima?

Přidejte reakci

Přidat smajlík