Uživatel s deaktivovaným účtem

dusa
napsal(a):
Ahoj, nevíte někdo jaká je přibližná cena za výkup odstavených a dospělých myší a skinny morčat? Myslím tím, když bych měl měsíčně třeba 1000 ks myší, tak jaká by byla cena za kus +-?
...tak si zajeďte na jakoukoli teraristickou burzu - cena za myš se pohybuje okolo 9 korun - včera jsem koupila - jsou to myši na zkrm...skinny morče si nikdo soudný z velkochovu nekoupí - jsou na chov dost náročná - teplo, potrava...+ osobní přístup... navíc od velkochovu myší Vám načichne kde co, jeden prodávající pravil, že už lidi jeho barák najdou po čichu...

dusa
napsal(a):
Když prodám myši do zverimexu tak je vykoupí za 8-9 kč, ale při velkém odběru jsou ceny myslím menši. Jinak co se týče skinny morčat, tak teplota by nebyla asi problém, protože i myši mají mít určitou teplotu, a když by je někdo vykoupil tak proč je nezkusit odchovávat.
...tak si dopředu zjistěte odbyt...většinou už mají své zajeté dodavatele...a skinny a ani jiné morče si nezaslouží být dáno do zverimexu anebo pet-centra když vidím v jakých podmínkách jsou tam kolikrát chováni...

dusa
napsal(a):
To jsem se snažil zjistit u těch myší za kolik je vykupují. Volal jsem výkupu asi 6x a vždycky jsem slyšel že nemají čas ať zavolám později a stejně jsem se nic nedozvěděl.
To je totiž veškerý princip věci. Není celkem problém něco odchovat, ale musíte to pak umět a mít kam prodat.
Pokud jste zoufalec, co si myslí, že se to vyřeší tím, že jako no name někam zavoláte, tak ani nezačínejte.
napsal(a):
To je totiž veškerý princip věci. Není celkem problém něco odchovat, ale musíte to pak umět a mít kam prodat.
Pokud jste zoufalec, co si myslí, že se to vyřeší tím, že jako no name někam zavoláte, tak ani nezačínejte.
Tak to je mi jasné, že nejdřív je potřeba mít zajištěný odbyt. Jen jsem říkal, že jsem se to snažil zjistit od toho výkupu a stejně pořád nic.

dusa
napsal(a):
Tak to je mi jasné, že nejdřív je potřeba mít zajištěný odbyt. Jen jsem říkal, že jsem se to snažil zjistit od toho výkupu a stejně pořád nic.
Njn, vypadá to, že tenhle konkrétní výkup už dodavatele má. to stejné platí o zverimexech, už někoho mají.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.53.195
Spis nez vykupaky bych objela burzy a poptala se po chovatelich hadu s takovym poctem a velikosti ktery byste byl schopen zasobovat. Vetsina tech velkych sve dodavatele ma ale leckdy i my mensi s treba triceti kusy zvere mame problem kde shanet zradlo. Na burzach se chovatelu sleza dost, pripadne skupiny na fb. Vyptat se, pozjistovat a pak se s pripadnymi zakazniky domluvit.