Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.4.2018 15:50

Může být u porodu a po porodu jiná samice? Neudělá nic mladým?

8.4.2018 16:16

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Může být u porodu a po porodu jiná samice? Neudělá nic mladým?

může a ne.

teda pokud se bavíme o kleci aspoň 120 cm. V takových těch šedesátkách a osmdesátkách nemají beztak morčata co dělat.

9.4.2018 11:40
tymílie

XXX.XXX.251.190

může a ne.

teda pokud se bavíme o kleci aspoň 120 cm. V takových těch šedesátkách a osmdesátkách nemají beztak morčata co dělat.

Přesně!

9.4.2018 21:20

Mám doma 2 klece a to v jedné jsou samci, ta má 120 a v druhé jsou samičky, má 80cm, ale dávám je skoro každý den proběhnout po bytě, jen tu těhulku teďka ne, porodí každým dnem a je ráda, že vůbec dýchá každopádně děkuji, bála jsem se, že by jim něco mohla udělat.

9.4.2018 21:26

Mám doma 2 klece a to v jedné jsou samci, ta má 120 a v druhé jsou samičky, má 80cm, ale dávám je skoro každý den proběhnout po bytě, jen tu těhulku teďka ne, porodí každým dnem a je ráda, že vůbec dýchá každopádně děkuji, bála jsem se, že by jim něco mohla udělat.

No v 80 cm to nedělejte, tam se dvě samice s mláďaty nevejdou a nějaké venčení na tom nic nezmění.

Musíte pořídit větší klec, no.

9.4.2018 21:30

Nestačilo by jen vyměnit větší klec se samci? Morčata mají jinak pohyb každý den..větší klec plánujeme až později do většího bytu.

9.4.2018 21:35

Nestačilo by jen vyměnit větší klec se samci? Morčata mají jinak pohyb každý den..větší klec plánujeme až později do většího bytu.

možná stačilo, ale samci se zase mohou v malém prostoru začít prát, kor když bude vonět po samicích, a jak se jednou rozhádají, nejde to vrátit.

10.4.2018 07:47
rapotacka11

XXX.XXX.32.249

- a v druhé jsou samičky, má 80cm , ale dávám je
SKORO
každý den proběhnout po bytě...

https://tvclip.biz/video/hwXCFlL1_So/2-p%C3%A9%C4%8De-o-mor%C4%8De-co-pe%C4%8Dliv%C4%9B-zv%C3%A1%C5%BEit-p%C5%99ed-po%C5%99%C3%ADzen%C3%ADm.html.

10.4.2018 09:28

Paní, bohužel to zatím nemáme jak udělat, jelikož jak jsem již psala máme velmi malý byt a větší klece si můžeme dovolit až ve větším. Morčinky běhají každý den, až na těhulku, jak jsem již také psala. Mít zde 2 velké klece, tak se nehneme, už tak si rodiče myslí, že jsem blázen mít tolik morčat, jenže já kdybych mohla, tak vyberu všechny zverimexy, protože vím, že většina morčat je ve špatných rukou nebo se dává hadům . Původně jsme chtěli 1 samici, jenže vím, že by se chovat morče samotné nemělo a samice těch prvních pár dní co byla sama, než jsme sehnali druhou vyváděla. Když nevíte jaká je situace, tak hned neodsuzujte a morčata se u nás mají jako prasátka v žitě. Bohužel to zatím nemůžeme udělat jinak. Podle mě je to to samé, jako když si lidé pořídí velkého psa dovbytu. Doma nemá pohyb, ale když ho vezmou na velkou procházku každý den, tak to vyjde na stejno, jako velký pes v baráku

10.4.2018 10:28

Paní, bohužel to zatím nemáme jak udělat, jelikož jak jsem již psala máme velmi malý byt a větší klece si můžeme dovolit až ve větším. Morčinky běhají každý den, až na těhulku, jak jsem již také psala. Mít zde 2 velké klece, tak se nehneme, už tak si rodiče myslí, že jsem blázen mít tolik morčat, jenže já kdybych mohla, tak vyberu všechny zverimexy, protože vím, že většina morčat je ve špatných rukou nebo se dává hadům . Původně jsme chtěli 1 samici, jenže vím, že by se chovat morče samotné nemělo a samice těch prvních pár dní co byla sama, než jsme sehnali druhou vyváděla. Když nevíte jaká je situace, tak hned neodsuzujte a morčata se u nás mají jako prasátka v žitě. Bohužel to zatím nemůžeme udělat jinak. Podle mě je to to samé, jako když si lidé pořídí velkého psa dovbytu. Doma nemá pohyb, ale když ho vezmou na velkou procházku každý den, tak to vyjde na stejno, jako velký pes v baráku

tak proč se ptáte, když stejně nejste ochotná nic měnit? Ta samice určitě není panenka marie.

odpověď na vaši otázku je jednoznačná, nelze mít dvě samice s vrhem v osmdesatce kleci.konec, tecka.je zcela nepodstatné, jak si pro sebe obhajite nevhodné podmínky k chovu. stejně tak TĚM ZVÍŘATŮM je úplně buřt vaše situace.

10.4.2018 10:37

Děláte, jako by jste znala můj život, no to je ta stará generace, která má nudný život, a tak jen sedí u PC a stará se do jiných lidí . Mé morčata se mají jistě lépe než Váš manžel:). Morčata netýrám, prohodit klece mi nedělá problém a když je pořádně vyčistím, tak se samci jistě nepoperou. A nejsem jedna z těch, která dá morče do klece pro křečka nebo do mini akvária nebo ještě hůř dětem na hraní:). Příště když už budete odpovídat, tak na otázku:).

10.4.2018 10:50

Človek se chce zeptat jen na blbou otázku, ale vždy se najdou urejpaní lidé, kteří chcou být za chytrý. Toto fakt miluji . Starejte se laskavě o sebe. Po porodu bych sama viděla jaká je situace a že by neměli místo. Pokud máte nudný život, tak s tím neotravujte jiné lidi. Morčata jsou spokojené a týrané nejsou, dnes prohodím klece. A vůbec, já tady s Vámi rozebírat mou situaci nebudu.

10.4.2018 10:57
linduš

XXX.XXX.79.14

nemyslím, že by bodlinka patřila ke "staré generaci". napsala to dobře, nemáte vhodné podmínky, samička se sama nepřipustila, stejně jako se vaše morčata nedali sami do vašich klecí.
odpověď na otázku teda konkrétně pro vás je jediná možná: budou si s tím muset nějak poradit, protože panička to tak rozhodla.
a co budete dělat, až se samci budou chtít zabít? protože pokud je máte blízko samic a nedejbože dokonce připouští, prát se na 99% začnou. menší prostor to ještě urychlí
rodiče mívají pravdu.

10.4.2018 11:08

Prohodím klece, stačí Vám to?:) Samce mám v jiné místnosti, jsou to sourozenci a neperou se. Vy jste u mě doma nebyli a ta paní chytrá co jsem viděla komentuje úplně všechno, má bohužel nudný život, ať jí je kolik je, takto se chovají důchodci. Protivní a neví co dřív řešit...

10.4.2018 11:20
linduš

XXX.XXX.79.14

mě? jestli to stačí vám...
bodlinka vám napsala, co máte dělat. to jste odmítla. taky vám vysvětlila, co se může stát při přehození klecí. poučena zcela vědomě děláte co nemáte a podstupujete rizika, následky jdou jen a pouze za vámi.
nepřísluší vám tudíž komentovat život někoho, kdo zachránil víc zvířat než vy jste ve svém mladém životě viděla. a spousta problémů vznikla právě takhle "já to udělám tak a mám svatou pravdu, ostatní jsou hloupí". taky mě to vytáčí, zbytečné trápení zvířat.
jak staří jsou ti samci?

10.4.2018 11:24

Já si větší klec pořídit zatím bohužel nemůžu! A pokud bych přehodila klece, tak je logicky pořádně vydrhnu. "bodlinka" bude jen jedna z těch, která jako malá týrala zvířata a teď si zde hraje na hrdinku:). Už mi stačí ty její agresivní komentáře u každého dotazu. Samci budou mít za měsíc 1 rok.

10.4.2018 11:31

Snažím se jak můžu, aby se mé morčata měla co nejlépe. Známý chová venku v králikárně morčata, běhají mu i po zahradě, hraje si s nimi pes, samci a samice jsou dohromady...dle mého dělám pro morcata maximum a víc zatím bohužel opravdu udělat nemůžu. Také by jinak od "bodlinky" vyznělo, kdyby odpovídala normálně a ne agresivně, za to, že není v životě spokojená ji nikdo nemůže. Takové lidi opravdu nemám ráda...

10.4.2018 11:37
linduš

XXX.XXX.79.14

píšete o sobě?
víte, že nemáte prostor, podmínky, přesto si pořizujete zvířata a dokonce je množíte. tak co tedy jste vy?
lidi, kteří věnují celý život zvířatům urážíte a rady házíte do koše.
osobně se hodně divím rodičům, že to vůbec dovolí. kor, když máte sami málo místa.
na co se ptáte, když rady nechcete?

10.4.2018 11:39
linduš

XXX.XXX.79.14

a to je přesně ono. ona odpovídala normálně. ale u vás nic nejde, tak co chcete? požehnání "jasně, naper je tam pod tlakem, ještě 4 se tam v poho vejdou" tady prostě holka nedostaneš.
hezký den.

10.4.2018 11:45

S rodiči dávno nebydlím a vůbec já morčata připustit nechtěla, nevíte nic, tak se nestarejte, chtěla jsem jen jedinou odpověď, sama bych viděla, že tam nemají místo. Koncim s touto diskuzi:).

10.4.2018 12:02

S rodiči dávno nebydlím a vůbec já morčata připustit nechtěla, nevíte nic, tak se nestarejte, chtěla jsem jen jedinou odpověď, sama bych viděla, že tam nemají místo. Koncim s touto diskuzi:).

jedna jediná odpověď je, že se chováš jako ten, co CHCE A CHCE A CHCE a ty morčata jsou ti volná.

ptala ses, jestli může být samice v kleci s druhou samicí, která tam porodí.

odpověď je ano, ALE TA KLEC MUSÍ BÝT ASPOŇ 120 CM, to je conditio sine qua non. Prostě nemůžeš si z toho vzít to ano, v tom případě je speciální odpověď pro tebe NE.

těm morčatům je úplně fuk, co si myslí tvoji rodiče, kolik máš prostoru a kolik zvířat jsem já hypoteticky utýrala v dětství.

prostě nějak si to zařiď.

a když se ti ti samci začnou rvát, tak tady nebreč. že jsou to sourozenci nic neznamená. rozhádat se může každá dvojice samců a čím menší prostor budou mít, tím větší bude pravděpodobnost, že se to stane.

10.4.2018 12:03

A nějaký snažení je na medvědí výkal.

Že se snažila naposledy říkala do televize ta ženská, co v Polsku objevili ten barák se spoustou zvířat a další spoustou mrtvých a okousaných v bahně. Na to prostě kálí Alík.

Přidejte reakci

Přidat smajlík