Zdravím, vím, že toto téma tu asi nebude poprvé, ale chtěl bych se vás zeptat, jaké zvířátko je podle vás ideální pro studenta SŠ. Chtěl bych nějaké zvířátko, které bych si mohl pochovat, mít ho u sebe u televize a tak podobně. Vím, že jsou hodně oblíbení králíčci, ale s těmi mám špatné zkušenosti. Dříve jsem takového měl a byl strašně agresivní, bručel a ani nešla dát do klece ruka (asi měl nějaké špatné zkušenosti ze zverimexu). Dále jsem hodně četl o činčilách, ale ty jsou prý hodně divoké a nechce se mi po každém venčení v pokoji luxovat koberec, protože prý neobvykle bobkují. Tak mi prosím poraďte a doporučte nějaké zvířátko. Peníze ani prostor nehrají roli. Děkuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem

na mazlení u televize jednoznačně kočka.
z hlodavců potkan.
Jestli chcete nějaké drobné zvířectvo, berte potkany. Minimálně dva, ideálně 3 a více stejného pohlaví a od ověřeného chovatele, který vám poskytne i veškeré informace a servis.
Jednoho v žádném případě, ať už se dočtete kdeco.
Jejich počet ochočitelnost určitě nenaruší, spíš se pouze násobí sdílená radost.
Na válení jsou spíš kluci. Ti s vámi u té televize budou velmi rádi. Naopak, když si je naučíte, půjdou s vámi kamkoli (ne po zemi na vodítku, abychom se špatně nepochopili).
Já je nosívala v rozepnutém batohu od obchodů po tržiště a výstavy nebo do lesa a na výlety a nebyl jediný problém. (Měla jsem tři kluky).

No... Potkani.

Naffi
napsal(a):
Za mě určitě morče, hodně se dožívá, je mazlivé, lehké na uživení...
To mě napadlo taky .