Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.6.2018 14:33
NikolaS

XXX.XXX.212.177

Zdravím všechny!
Za pár dní jdu s morčetem na odstranění tukového nádoru (boulička jí vadí, začala si jí občas kousat). Veterinář řekl, že má přijít nalačno. Kolik hodin před zákrokem jí mám odstavit od jídla, sena i vody?

(Kolegyně odstavila samce od všeho zhruba den předem, ale to mi přijde dlouhá doba. Dále jsem někde četla, že by morčata nalačno chodit neměla, tak se radši ptám. Nerada bych jí nechala hlady nebo naopak.)

Předem děkuji za všechny odpovědi!

4.6.2018 12:00
peett

XXX.XXX.214.190

Na lačno znamená že nemá jíst ráno. Den předem je pro morče dlouhá doba.

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.6.2018 12:34
Uživatel s deaktivovaným účtem

NikolaS napsal(a):
Zdravím všechny!
Za pár dní jdu s morčetem na odstranění tukového nádoru (boulička jí vadí, začala si jí občas kousat). Veterinář řekl, že má přijít nalačno. Kolik hodin před zákrokem jí mám odstavit od jídla, sena i vody?

(Kolegyně odstavila samce od všeho zhruba den předem, ale to mi přijde dlouhá doba. Dále jsem někde četla, že by morčata nalačno chodit neměla, tak se radši ptám. Nerada bych jí nechala hlady nebo naopak.)

Předem děkuji za všechny odpovědi!

začala bych nalezením jiného veterináře k provedení zákroku! protože pokud neví takový základ, jakože morčata nemohou zvracet a hladovka u nich způsobuje zástavu pohybu střev, tak bych mu prostě s anestezií nevěřila.

morče nesmí být nalačno.

Přidejte reakci

Přidat smajlík