Ochočení

Vakoveverka létavá
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.6.2018 22:59
Nesa1

XXX.XXX.179.182

Dobrý den, nedávno jsem si pořídila vakoveverky létavé a chtěla bych se zeptat jak je můžu ochočit? Z ruky už si normálně jídlo vezmou, ale na ruku mě vlest nechtějí, do té mě jen koušou. Slyšela jsem, že existuje nějaké vackovani, ale vůbec nevím co si pod tím mám predstavit. A ještě bych se chtěla zeptat jestli jde nějak vakovevereky odnaučit kousat? Předem děkuji za odpověď.

8.6.2018 07:33
Nesa1

XXX.XXX.179.182

Nic nového, co bych si na internetu nenašla sama...

8.6.2018 07:45
rapotacka11

XXX.XXX.32.249

Bezva.
Tak ještě přečíst.

Nikdy nekoušou
Toto tvrzení není pravdivé. Je třeba si uvědomit, že jsou to zvířata, mají zuby a může se tedy stát, že Vás kousnou a to i do krve.

8.6.2018 07:50
Nesa1

XXX.XXX.179.182

Já jsem si to četla a proto se ptám jestli je to nějak můžu odnaučit... Nic nového jsem se od vás nedozvěděla takže radši nekomentujte děkuji :).

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.6.2018 11:17
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nesa1 napsal(a):
Já jsem si to četla a proto se ptám jestli je to nějak můžu odnaučit... Nic nového jsem se od vás nedozvěděla takže radši nekomentujte děkuji :).

..to Vás neopravňuje takhle někomu odpovědět...prostě napište co jste kde početla a zda někdo neví něco jiného...nikdo nemůže vědět co jste kde našla a co ne...

8.6.2018 12:18
Nesa1

XXX.XXX.179.182

Ptala jsem se na otázky tak jsem chtěla asi odpovědi a ne aby mi zde někdo posílal odkazy který mi stejně na moje otázky neodpoví.

Přidejte reakci

Přidat smajlík