Box nebo akvárium

Křeček zlatý - syrský
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.7.2018 23:57
Gábi Petrůjová

XXX.XXX.50.1

Ahojky mám svého křečka v menším a akváriu. A došlo mi že není tak šťastný jako kdyby byl ve větší ubykaci proto se rozhoduji mezi plastovým boxem nebo akváriem protože s klecí kalkulovat nemohu kvůli tomu že už jsem v kleci jednou křečka měla a mám u toho špatné zkušenosti ( vykloubena nožička )
Proto se ptám jakou ubykaci mi doporučujete.
Plus pokud máte nějaké prolézačky které si můžu někde zakoupit a máte s nimi dobrou zkušenost
Mockrát děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.7.2018 09:25
Uživatel s deaktivovaným účtem

plast je lepší, protože je lehčí. čím větší skleněné terárium, tím hůř se s tím cokoliv dělá.

29.7.2018 22:45
Gábi Petrůjová

XXX.XXX.50.1

neberu z čistícího hlediska beru to tak že jak se bude křečkovi líbit a jestli mě to dá větší práci s čištěěním už mi nevadí.

30.7.2018 13:06
Atheira

XXX.XXX.50.119

Z pohledu křečka je to v podstatě jedno. Pokud bude plasťák dostatečně velký a řádně vybavený. A taky uzpůsobený, jedná-li se o domácí výrobu z boxů dostupných v hobby marketech.
Výhoda plasťáku je ta, že je možné sehnat opravdu obrovské. Jestli máte po ruce někoho šikovného, zašla bych třeba do hornbachu nebo nějakého podobného obchodu, koupila tam obrovský plasťák (na výšku i na šířku), kus pletiva a vyrobila křečkovi super obydlí. Můžete mu tam dát vysokou vrstvu hoblin, a zároveň si to vybavit po svém. Do plastu se lehko dělají dírky, takže si tam navěšíte, co se vám jen zlíbí... Na terárko (o akvárku, který je z hlediska větrání absolutně nevhodný) se vykašlete, to opravdu nemá smysl. Je to hezký doma, ale to zvíře to z vnitřku nepozná, ten rozdíl. Takže jestli to zároveň nechcete mít doma i jako estetický prvek, jděte do plasťáku...

Přidejte reakci

Přidat smajlík