Svrabík

Potkan laboratorní
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.8.2018 17:33
Shady

XXX.XXX.195.64

Ano už je to tak, máme svrab, teda moje potkaní holky konkrétně. Už vím co a jak, ale stejně mám dotaz kolik bude vyšetření ze strany veterináře stát plus lék ivomec. Vím že i jenom za prohlídku morčete si naúčtoval 300 a tolik teď bohužel nemám.

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.8.2018 17:50

Njn, my hajzlové taky potřebujeme zaplatit nájem a občas i něco jíst. Bychom mohli pracovat zadarmo, co? Pro dobro zvířátek a švorc majitelů a tak...

Ceny jsou smluvní.

28.8.2018 18:01
Shady

XXX.XXX.195.64

Uniká vám podstata příspěvku, já se nijak nezlobím na vaše řemeslo naopak ho velmi obdivuji a tím spíš lidi, k teří ho vykonávají, to co mě štve je naopak můj nedostatek peněz . Jediné s čím jsem potřebovala poradit bylo, kde se bude pohybovat cena léčení, je mi jasné že si nemůžu jen tak napochodovat do ordinace s prázdnou peněženkou.

28.8.2018 18:03

Shady napsal(a):
Uniká vám podstata příspěvku, já se nijak nezlobím na vaše řemeslo naopak ho velmi obdivuji a tím spíš lidi, k teří ho vykonávají, to co mě štve je naopak můj nedostatek peněz . Jediné s čím jsem potřebovala poradit bylo, kde se bude pohybovat cena léčení, je mi jasné že si nemůžu jen tak napochodovat do ordinace s prázdnou peněženkou.

Ceny jsou smluvní. Neexistují žádné ceníky a opravdu to záleží na konkrétním veterináři.

28.8.2018 18:12
Shady

XXX.XXX.195.64

Bejt švorc majitel je opravdu peklo, zvlášť když vaši rodiče považují vaše miláčky za zbytečnou existenci. Děkuju za odpověď. ☺.

2.9.2018 09:30

Shady napsal(a):
Bejt švorc majitel je opravdu peklo, zvlášť když vaši rodiče považují vaše miláčky za zbytečnou existenci. Děkuju za odpověď. ☺.

...bohužel pořizovací cena zvířete je to první a nejmenší co do zvířete za jeho život investujete... je potřeba počítat s tím, že během jeho života budete platit pravidelně za kvalitní krmení, což také není úplně zadarmo a pak bude zapotřebí i veterinární péče - a to jak pravidelná - např. očkování anebo nenadálá - při zdrav. problémech, což vždy vyžaduje hlubší sáhnutí si do kapsy...bohužel pokud si člověk sám nevydělává, je potřeba svolení rodičů, kteří nejenže budou zvíře v bytě snášet, ale zároveň budou platit i náklady se zvířetem spojené...pokud byl a je náhled Vašich rodičů na pořízení zvířete takový jak píšete, tak bych si to pořízení zvířete být Vámi nedovolila, protože těžko pokud si přes jejich vůli a názor zvíře pořídíte po nich můžete chtít, aby Vám za mazlíka platili jeho náklady...já o zvíře žebronila celé dětství a studijní věk a bohužel krom akvária a pak jednoho morčete mi nebylo dovoleno nic, tak jsem alespoň domů potají tahala strašilky, pakobylky, žáby, brouky a podobně, což ale znamenalo takřka nulové náklady...zkuste si od rodičů na veterináře půjčit a splatit formou brigádou vydělaných peněz...

Přidejte reakci

Přidat smajlík