Dobrý den,
našel by se někdo z Prahy, kdo by mi půjčil samce morčátka?
Pro naši roční samičku Fousku.
Již dlouho někoho takového sháním, ale bez úspěchu.
Na plemeně ani PP nezáleží, jenom bych si nepřála morče bezsrsté, kvůli špatné zkušenosti s porodem.
Kdyby se někdo tak ochotný našel... Volejte nebo pište prosím na číslo 735 277 083 nebo 608 352 375.
Mockrát děkuji a hezký den.
Uživatel s deaktivovaným účtem

roční samici už nepřipouštejte... když do jednoho roku neporodí poprvé, dost strmě roste riziko ztíženého porodu až časem k téměř jistotě, že to skončí v lepším případě císařem a zachráníte samici, nebo smrtí všech zúčastněných.
a chápu, proč vám nikdo nechce půjčit samečka. taky bych nepůjčila. ono to je způsob, jak si přivést minimálně všenky. prostě tak to je, no. i když třeba vaše Fouska všenky nemá. je to risk.

nadseny.chovatel.morcat
napsal(a):
Dobrý den,
našel by se někdo z Prahy, kdo by mi půjčil samce morčátka?
Pro naši roční samičku Fousku.
Již dlouho někoho takového sháním, ale bez úspěchu.
Na plemeně ani PP nezáleží, jenom bych si nepřála morče bezsrsté, kvůli špatné zkušenosti s porodem.
Kdyby se někdo tak ochotný našel... Volejte nebo pište prosím na číslo 735 277 083 nebo 608 352 375.
Mockrát děkuji a hezký den.
..já osobně už bych roční samici nepřipouštěla, můžete o ni přijít.....a samci se ze zásady nepůjčují.......jinak morčince určitě vadit nebude, že nemá mladé......

nadseny.chovatel.morcat
napsal(a):
Dobrý den.
Ano, zapomněla jsem se zmínit, že mi na základě tohoto inzerátu již jeden pán @Brandl morčáčka půjčil...
Proto by mě zajímalo, zda-li si myslíte, že bude porod probíhat v klidu, nebo bych měla být v kontaktu s veterinářem?
...neměla jste připouštět vůbec.......radila Vám to tady paní veterinářka Bodlinka.......
Dobrý den, maminka Fousky má 10 měsíců po porodu, myslíte, že je i toto již pozdě na to, aby měla podruhé Andělka mladé? Chtěla jsem, aby byli dvě samice, co budou rodit, kdyby jedna mladé odmítla. Ale bojím se ohrozit i druhou samice. Myslím si, že porod Fouska zvládne, ale u Andělky nevím. Prosím poradte, děkuji.
Hezký den.

nadseny.chovatel.morcat
napsal(a):
Dobrý den, maminka Fousky má 10 měsíců po porodu, myslíte, že je i toto již pozdě na to, aby měla podruhé Andělka mladé? Chtěla jsem, aby byli dvě samice, co budou rodit, kdyby jedna mladé odmítla. Ale bojím se ohrozit i druhou samice. Myslím si, že porod Fouska zvládne, ale u Andělky nevím. Prosím poradte, děkuji.
Hezký den.
..a je to vůbec nutné plodit další mimina?