Sháním samce morčete na půjčení

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.9.2018 14:49
nadseny.chovatel.morcat

XXX.XXX.116.200

Dobrý den,
našel by se někdo z Prahy, kdo by mi půjčil samce morčátka?
Pro naši roční samičku Fousku.
Již dlouho někoho takového sháním, ale bez úspěchu.
Na plemeně ani PP nezáleží, jenom bych si nepřála morče bezsrsté, kvůli špatné zkušenosti s porodem.
Kdyby se někdo tak ochotný našel... Volejte nebo pište prosím na číslo 735 277 083 nebo 608 352 375.
Mockrát děkuji a hezký den.

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.9.2018 16:04

roční samici už nepřipouštejte... když do jednoho roku neporodí poprvé, dost strmě roste riziko ztíženého porodu až časem k téměř jistotě, že to skončí v lepším případě císařem a zachráníte samici, nebo smrtí všech zúčastněných.
a chápu, proč vám nikdo nechce půjčit samečka. taky bych nepůjčila. ono to je způsob, jak si přivést minimálně všenky. prostě tak to je, no. i když třeba vaše Fouska všenky nemá. je to risk.

22.9.2018 16:22

nadseny.chovatel.morcat napsal(a):
Dobrý den,
našel by se někdo z Prahy, kdo by mi půjčil samce morčátka?
Pro naši roční samičku Fousku.
Již dlouho někoho takového sháním, ale bez úspěchu.
Na plemeně ani PP nezáleží, jenom bych si nepřála morče bezsrsté, kvůli špatné zkušenosti s porodem.
Kdyby se někdo tak ochotný našel... Volejte nebo pište prosím na číslo 735 277 083 nebo 608 352 375.
Mockrát děkuji a hezký den.

..já osobně už bych roční samici nepřipouštěla, můžete o ni přijít.....a samci se ze zásady nepůjčují.......jinak morčince určitě vadit nebude, že nemá mladé......

28.9.2018 18:52
Pucikk3575

XXX.XXX.212.144

Dobrý den nevšimla jsem si tohoto inzerátu, ale mám stejný problém. Taky bych měla zájem o připušťení své samičky Page (8 měsíců stará), ovšem nikde nemohu sehnat samce na připuštění, kromě jeho koupení. Neexistuje tedy nějaký jinný způsob, jak si nechat připustit samičku?

29.9.2018 16:45
Brandl

XXX.XXX.210.199

Dobrý den, klidně vám našeho morčecího samečka Čertíka pujčím, než se ta vaše samička začne zakulacovat, aby byla jistota, že je březí.
Napište kontakt...

29.9.2018 22:15
Pucikk3575

XXX.XXX.49.166

Omlouvám se, zapomněla jsem uvést, že mé morče je plemene US Teddy

7.10.2018 16:42
nadseny.chovatel.morcat

XXX.XXX.24.240

Dobrý den,
myslíte, že bylo rizikové připuštění Fousky, v případě, že jí je deset měsíců? Fouska již je nějakou tu chvilku připuštěna. Začátkem prosince má rodit. Snad porod neskončí tragédií. Fousce držím palce.

8.10.2018 08:34
rencamo

XXX.XXX.224.101

Nějak nerozumím. 21.9. je Fousce rok a sháníš samce na připuštění. 7.10. má 8 měsíců a je údajně už březí.

8.10.2018 08:50
nadseny.chovatel.morcat

XXX.XXX.116.200

Dobrý den.
Ano, zapomněla jsem se zmínit, že mi na základě tohoto inzerátu již jeden pán @Brandl morčáčka půjčil...
Proto by mě zajímalo, zda-li si myslíte, že bude porod probíhat v klidu, nebo bych měla být v kontaktu s veterinářem?

9.10.2018 07:58

Dobrý den.
Ano, zapomněla jsem se zmínit, že mi na základě tohoto inzerátu již jeden pán @Brandl morčáčka půjčil...
Proto by mě zajímalo, zda-li si myslíte, že bude porod probíhat v klidu, nebo bych měla být v kontaktu s veterinářem?

...neměla jste připouštět vůbec.......radila Vám to tady paní veterinářka Bodlinka.......

16.10.2018 13:23
nadseny.chovatel.morcat

XXX.XXX.116.200

Dobrý den, maminka Fousky má 10 měsíců po porodu, myslíte, že je i toto již pozdě na to, aby měla podruhé Andělka mladé? Chtěla jsem, aby byli dvě samice, co budou rodit, kdyby jedna mladé odmítla. Ale bojím se ohrozit i druhou samice. Myslím si, že porod Fouska zvládne, ale u Andělky nevím. Prosím poradte, děkuji.
Hezký den.

17.10.2018 10:05

Dobrý den, maminka Fousky má 10 měsíců po porodu, myslíte, že je i toto již pozdě na to, aby měla podruhé Andělka mladé? Chtěla jsem, aby byli dvě samice, co budou rodit, kdyby jedna mladé odmítla. Ale bojím se ohrozit i druhou samice. Myslím si, že porod Fouska zvládne, ale u Andělky nevím. Prosím poradte, děkuji.
Hezký den.

..a je to vůbec nutné plodit další mimina?

Přidejte reakci

Přidat smajlík