Uživatel s deaktivovaným účtem

neznamená to nic, morčecí moč takhle vypadá
Dobrý den, chci se zeptat kolik je Vaší samičce měsíců/roků, a zda měla mláďata? Samičky totiž musí rodit do 10 měsíců, když ne, hrozí cysty a nádory. Zkontrolujte taky zda nemá na bocích otok. Morče má mít rovné bříško, žádné “faldíky” na bocích.
Mám samičku 1,5 roku. Také má výtok, a otoky na bocích (nerodila). Moc hledám radu a jdu k veterináři tento týden. Pokud můžu poradit obraťte se na Energyvet poradnu. Produtky Energy jsou moc dobré jak pro lidi, tak pro zvířata. Sama jsem tam dneska psala.
A ta druhá samička je mladší?
Mám totiž taky dvě samičky, jedna je mladší a ta má rovné bříško. Pipinka, ta starší otoky má, spolu s bolestí, když se ji dotknu okolo bříška + výtok.
Nevím, zda ty faldíky - otoky neznamenají aktivní cysty či nádory.
Já teď psala chovatelce od které jsem svoji morčinku kupovala, čekám na odpověď. Určitě sem napíšu její odpověď.
Ano, to myslím, ne přímo faldíky, ale takové otoky, nebo jako kdyby byla zavodněná, ve tvaru hrušky. to “prý” není dobře... (((
Měla jsem první morčici, a ta mi umřela ze dne na den, asi ve třech letech. Ale takhle to břicho měla už když jsem ji dostala od sestry. Takže jsem to brala jako normální věc.
Může to být zánět ledvin, dělohy, anebo cysty. Jedna paní mi na emimino psala, že u takhle mladých samic to léčí antibiotika. Takže zítra tam letíme hned jak vstaneme. A samozřejmě sem hodím zprávu.
Tak jsme byly s holkama u veta!
Všechno v pořádku, cysty žádné, děloha, vaječníky v pořádku!
Doktor řekl, že břicho je opravdu z jídla. )) Kontroly jsou potřeba každý půl rok anebo při prvních symptomech, a s věkem, pokud záleží na zvířátku hodně.
U mého doktora stala kontrola obou holek (jedné monitoroval bříško, druhou jen ohmatal) stála 333,-.
Spadl mi kámen ze srdce. )))
Hodně zdraví i Vašim zvířatkům!