Uživatel s deaktivovaným účtem

...Vy jste viděla někoho přežít 14 dní bez vody a jídla?.....pískomily musíte mít dva a nevejdou se do takhle malého prostoru, mimo to v té klícce máte stále toho křečka ne?

Kelly10
napsal(a):
Ano muzu je nechat na tycince
..a jak s vodou a tyčinka určitě stačit nebude........musíte si sehnat někoho kdo se Vám o n postará...a jelikož ještě nejméně rok a více, tak není třeba zatím cokoli plánovat........

Vieš čo? Malé deti na toto fórum nepatria. 14 dní bez vody neprežije skoro nič. Jeden pieskomil by aj tak zomrel.
Nezakladaj tieto "na hlavu padnuté" fóra.

napsal(a):
Vieš čo? Malé deti na toto fórum nepatria. 14 dní bez vody neprežije skoro nič. Jeden pieskomil by aj tak zomrel.
Nezakladaj tieto "na hlavu padnuté" fóra.
Možná se "malé dieťa" opravdu upřímně ptá. Já toho ve dvanácti letech taky moc nevěděla.

PRO KELLY10...vážená slečno......než si vůbec budete pořizovat další zvířátko, chce to mít svolení rodičů, ty potom také možná pomohou s hlídáním pokud pojedete na prázdniny na 14 dní anebo rozhodí sítě, zda by nepohlídal někdo jiný......ta klícka, kterou popisujete je malá i pro křečka, pro činčilu anebo pískomila naprosto nevhodná.....žádné zvíře nepřežije 14 dní bez vody a potravy - tyčinku zrní bude mít na chvilinku.......činčilu i pískomily bude nervovat pendlováním z místa na místo, takže vzít s sebou na dovolenou nedoporučuji.......přečtěte si o těchto zvířatech něco na stránkách jejich chovatelů, ty Vám také nejlépe poradí jak vlastně takové zvíře chovat......pokud chcete další zvíře, pořiďte si dvě morčata, ty vydrží ježdění s Vámi na prázdniny, ale musí být dvě a musí mít klec anebo plast box nejlépe tak metr na délku............
Znala jsem jednoho dospělého člověka,který se nastěhoval do domu s velmi zarostlou,dobře oplocenou zahradou.Ptal se co s tím,tak mu bylo doporučeno,pořídit si pár ovcí.Ten člověk měl titul a v zaměstnání měl na starost i více lidí.Podotýkám že jeho zaměření byla příroda. A jak to dopadlo? Od jara ovce spásali zahradu.Občas i zapršelo tak se i napili.Pak přišlo parné léto. Bohužel ho nenapadlo jim dát vodu a tak je jednoho dne našel na té zahradě mrtvé. Dodnes jsem to nepochopila.Přitom měl i psi. Jak dokážou být lidé v dnešní době hloupý a ke zvířeti neohleduplní. Když chci chovat nějaké zvíře,musím k tomu mít podmínky,něco si zjistit a snažím se aby se u mě mělo dobře.................