Útěk křečka

Křečík džungarský
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.12.2018 16:29
Stanislavsss

XXX.XXX.134.76

Ahojte. Mám problém, z klece mi utekl křeček a nemůžu ho najít. Viděl jsem ho naposled pod stolem a pak už ne. Zkoušel jsem pamlsky, jídlo a nic nefungovalo. Pamlsek jak lezel tak leží tam kde jsem ho nechal. Nevíte jak ho najít? Je v jednom pokoji a nikam neutikal.

Utekl tam kde je to foto, vyklizel jsem ty věci a pořád nic. Někam zalezl

8.12.2018 12:55
Atheira

XXX.XXX.50.119

No... S věcma bych nehýbala, mohl byste ho omylem někde přimačknout a zabít. Počkejte na večer, teď může někde spát. Osobně si myslím, že by mu mohly být sympatické ty deky, počítala bych s možnou dírou, třeba v nich někde zrovna chrní.
Jestli víte jistě, že vám nefrnknul ven z místnosti, držte ji zavřenou, aby se nemohl nikudy dostat ven. Večer by měl být aktivnější, tak si pak zalezte někam do rohu nebo do postele, nechte svítit třeba jen lampičku a čekejte na šramocení, pohyb... Ale opravdu nedělejte hluk, moc se nepohybujte, prostě jen číhejte.
Jo, co já se už takhle v dětství nachytala křečků a myší. On se objeví. Hlavně ho fakt ničím někde nezamordujte omylem. I to se může stát.

Teď koukám na datum, tak to už se možná našel, že?

10.12.2018 14:15
Stanislavsss

XXX.XXX.134.76

No ano, našel. Ale zase utekl a ještě se dvěma.. Nebyl jsem nadšený když jsem se vzbudil a v kleci jen matka s tátou.. :D jednu jsem našel ve dne pod skříní, tu jsem vytáhl a druhého chytila přítelkyně večer když utíkal. Jen ten jeden problémovéj hoch který věcné utíká. Nevím co s ním. Věci jsem prohledal, bL jsem opatrný abych neprimacknul. Nikde nebyl. Pod skříněmi taky ne. Tak už nevím, ven se dostat nemohl, na ty deky by se nedostal protože jsou na křesle a to křeslo pro ně klouže

Aleš13

13.2.2019 22:16
Aleš13

XXX.XXX.65.239

Tak co, vylezl na to křeslo? Nám utek křeček a našli jsme ho v jiném patře. On se nezdá, ale když na to přijde, vyleze kamkoliv :-)

Sedak

6.5.2022 12:51
Sedak

XXX.XXX.56.20

Dobrý den už 4. Dny nahráním křečka který nám záhadné utekl,vždy se vynoří večer je to ještě mladé.Problem je v tom že já se ho bojím chytit stará se o něj syn který spi pokaždé co vyleze skousela jsem ho nalákat do nádobky dala jsem mu tam kus dřeva aby mohl vyšplhat nahoru pak by spád do nádobky s pamlsky bohužel bez úspěšně mohl bys tě mi poradit co delat

6.5.2022 21:32
Atheira

XXX.XXX.209.8

Sedak napsal(a):
Dobrý den už 4. Dny nahráním křečka který nám záhadné utekl,vždy se vynoří večer je to ještě mladé.Problem je v tom že já se ho bojím chytit stará se o něj syn který spi pokaždé co vyleze skousela jsem ho nalákat do nádobky dala jsem mu tam kus dřeva aby mohl vyšplhat nahoru pak by spád do nádobky s pamlsky bohužel bez úspěšně mohl bys tě mi poradit co delat

Z nádobky vám uteče dřív než se vaše člověčí reflexy k něčemu zmůžou. To udělejte jak v průměrným animáku Normálně postavte do pokojíčku u syna horní díl klece, krabici nebo cokoli dostatečně velkého, doprostřed dejte dobroty - ideálně hodně, aby měl tendenci to začít futrovat a hned vám neodběhl s jedním kusem pryč, podepřete to něčím, co si přivážete a až tam vleze, tak ho přiklapněte.
Hlavně ať je to dost velké - prostorné - a ať jste si jistá, že sedí v prostředku, ať se vám nepovede mu krajem klece zlámat vaz nebo tak, kdyby se vydal pryč dřív než zareagujete.

vagána

7.5.2022 08:04
vagána

XXX.XXX.39.136

Zkuste živolovnou past na myši

Přidejte reakci

Přidat smajlík