Boulička pod spodní čelistí

Skinny
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.1.2019 17:30
ajka10

XXX.XXX.212.174

Dobrý den,
Pred tydnem jsem si přivezla měsíční mládě skinny morcatka. Je to samecek. Ale dneska jsem zjistila ze se mu pod spodní čelistí vytvořila nějaká bulka. Neměl jste s tím někdo zkušenost? Děkuji za odpověď.

23.1.2019 11:24
Kateva

XXX.XXX.51.50

Dobrý den, je to už poměrně dlouho co jste napsala dotaz tak nevím, zda vám moje odpověď vůbec ještě k něčemu bude. Já měla morče a v pěti letech mělo také takovou bouličku. Jeli jsme k veterináři, on mu ji propíchl a vytekl krvavý hnis. Takto se mu to od té doby dělalo častěji a vždy mu ji propíchl. Nutno říci, že byl jinak úplně v pořádku - žádný průjem,... Poté zemřel, ale to nebylo vlivem bouličky, ale toho, že měl nádor. Nevíme, jak s tím tato boulička souvisela, ale nádor měl již dřív. Každopádně k veterináři určitě jeďte :-)

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.1.2019 11:15
Uživatel s deaktivovaným účtem

ajka10 napsal(a):
Dobrý den,
Pred tydnem jsem si přivezla měsíční mládě skinny morcatka. Je to samecek. Ale dneska jsem zjistila ze se mu pod spodní čelistí vytvořila nějaká bulka. Neměl jste s tím někdo zkušenost? Děkuji za odpověď.

..napadá mně absces....musí se propíchnout a vymačkat hnis.......určitě jděte k veterináři......

Přidejte reakci

Přidat smajlík