Dobrý den,
Pred tydnem jsem si přivezla měsíční mládě skinny morcatka. Je to samecek. Ale dneska jsem zjistila ze se mu pod spodní čelistí vytvořila nějaká bulka. Neměl jste s tím někdo zkušenost? Děkuji za odpověď.
Dobrý den, je to už poměrně dlouho co jste napsala dotaz tak nevím, zda vám moje odpověď vůbec ještě k něčemu bude. Já měla morče a v pěti letech mělo také takovou bouličku. Jeli jsme k veterináři, on mu ji propíchl a vytekl krvavý hnis. Takto se mu to od té doby dělalo častěji a vždy mu ji propíchl. Nutno říci, že byl jinak úplně v pořádku - žádný průjem,... Poté zemřel, ale to nebylo vlivem bouličky, ale toho, že měl nádor. Nevíme, jak s tím tato boulička souvisela, ale nádor měl již dřív. Každopádně k veterináři určitě jeďte :-)
Uživatel s deaktivovaným účtem

ajka10
napsal(a):
Dobrý den,
Pred tydnem jsem si přivezla měsíční mládě skinny morcatka. Je to samecek. Ale dneska jsem zjistila ze se mu pod spodní čelistí vytvořila nějaká bulka. Neměl jste s tím někdo zkušenost? Děkuji za odpověď.
..napadá mně absces....musí se propíchnout a vymačkat hnis.......určitě jděte k veterináři......