Starý křeček

Křeček zlatý - syrský
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.1.2019 17:07
peett

XXX.XXX.54.88

Křeček zlatý má 2 roky a tři měsíce, vypadá to že mu rostou nádory zboku na bříšku, taky špatně chodí a poslední dny mívá oči zavřené i když chodí, nebo hodně přivřené. Taky už chce svůj klid.. už ho kromě čištění ubilace nevytahuju ven jde vidět ze nechce a taky porad spí. Zatím má o potravu zájem, ale chci se zeptat jestli je to důvod na ukončení aby se netrápil nebo by to veterinář provedl až kdyby nejedl? Nechci ho moc v zimě nosit někam tak se napřed ptám, pohled na nej není vůbec dobrý :( děkuji za odpověď

6.1.2019 16:25
VetNanaPython

XXX.XXX.181.16

Vzhledem k tomu, že křečci se dožívají max 3 let tak by už mu toho času moc nezbývalo (omlouvám se jestli to zní moc nehumálně). Podle mě je to na vás. Pokud přijímá potravu a vylučuje v pořádku tak ještě teoreticky schopen životních funkcí je, jde o to jestli moc netrpí těmi nádory. Já bych ho nechala uspat, rozhodně bych na to nečekala až do konce zimy. Podle toho jak popisujete jeho stav mu už bude stejně jedno jestli ho přenášíte... dala bych ho do bedýnky, zabalila do deky a odvezla na odpočinek.. jak říkám je to na vás, toto je pouze můj názor.

Přidejte reakci

Přidat smajlík