Křeček Campbeluv a křeček džungarský rozdíl

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.2.2019 11:41
Krecek123

XXX.XXX.22.9

Dobrý den , potřebovala bych poradit jestli někdo neví jaký je rozdil mezi campbelovým a džungarským křečíkem . Na první pohled vypadaji totiž dost podobne donesla jsem si ze zverimexu skupinku malých křečíků kteří podle me jsou campelovi ale prodavačka tvrdila že jsou džungarrští ale mela tam i terárko s typickými džungaraky a ti vypadali trochu jinak měli takovou takovou tu ,, morovatou " srst a ti moji jsou takoví modrošedí s proužkem.

1.2.2019 14:07
Phyllobatesvittatus12

XXX.XXX.55.137

Jo, tak to budou kříženci..................................

Campbeláci žijí ve skupinkách, často trpí na cukrovku a jsou menší, mají jiný tvar hlavy............ No prostě nejsou tak "kulatí" jak džungaráci.

Džungaráci žijí také ve skupinkách, ale dokáží se taky dobře poprat. V zimě mají téměř bílou srst.

Někde jsem četla, že v ČR nejsou campbeláci ve zverech, ale chová je jen pár chovatelů a většinou se dováží ze zahraničí.

.............................................Chce to foto................................................................................

1.2.2019 14:10
Phyllobatesvittatus12

XXX.XXX.55.137

*Campbelláci

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.2.2019 18:31
Uživatel s deaktivovaným účtem

ze zveráče si na 99,9% přinesete křížence obou druhů.

1.2.2019 19:18
Krecek123

XXX.XXX.35.18

Fotku jsem chtěla nahrát ale bohužel mi blbne internet takže zkusim nahrat fotku příští týden až mi zase pojedou data Já jsem právě takovou barvu u džungaraku nevidela co jsem mela tak byli takovi ,, mourovatí " nebo biílís proužkem ale tohle je fakt taková jakási šedomodrá a ouška maji na konci jakoby trochu bilé orámované.

Přidejte reakci

Přidat smajlík