Morčátko....06421

XXX.XXX.243.252
Dobrý den nedávno jsem si všimla u své morčecí samičky ze má ve výběhu mokré načervenalé piliny,ale nijak jsem to neřešila myslela jsem ,že to jsou jen tmavé počůrané piliny a ani jich tam nebylo moc ,ale dnes jsem nechávala morčátko proběhnou po místnosti a morčátko se mi vyčůralo na podlahu ale samička nevyčůrala jen moč, ale i krev.😢
Na internetu jsem toho moc nezjístila.Jestli někdo ví tak prosím o radu .Předem děkuji za odpověď .😊
Jeana12

XXX.XXX.236.122
Morčátko....06421
napsal(a):
Dobrý den nedávno jsem si všimla u své morčecí samičky ze má ve výběhu mokré načervenalé piliny,ale nijak jsem to neřešila myslela jsem ,že to jsou jen tmavé počůrané piliny a ani jich tam nebylo moc ,ale dnes jsem nechávala morčátko proběhnou po místnosti a morčátko se mi vyčůralo na podlahu ale samička nevyčůrala jen moč, ale i krev.😢
Na internetu jsem toho moc nezjístila.Jestli někdo ví tak prosím o radu .Předem děkuji za odpověď .😊
Tady Vám asi nikdo na dálku diagnózu neurčí, co takhle skočit k veterináři?
Nebo prostě počkejte - smrt vyřeší každý problém
Morčátko....06421

XXX.XXX.243.252
Děkuji za milou radu !
Jeana12

XXX.XXX.236.122
Morčátko....06421
napsal(a):
Děkuji za milou radu !
Snažila jsem se
Přijde mi prostě nelogické při výskytu problému běžet k počítači a řešit to na internetu. Krev z močových cest může mít milion a jednu příčinu od banalit po velmi vážné stavy, na dálku Vám opravdu nikdo neporadí, dostane pouze spoustu možností, ale řešení a pomoci se tu nedoberete.
Toť můj názor, sdílet ho nemusíte
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jeana12
napsal(a):
Snažila jsem se
Přijde mi prostě nelogické při výskytu problému běžet k počítači a řešit to na internetu. Krev z močových cest může mít milion a jednu příčinu od banalit po velmi vážné stavy, na dálku Vám opravdu nikdo neporadí, dostane pouze spoustu možností, ale řešení a pomoci se tu nedoberete.
Toť můj názor, sdílet ho nemusíte
Přesně tak. Krev v moči je průšvih.
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!