Curly

XXX.XXX.208.148
Zdravím,
už pár týdnů mám dva potkánky. Zvykli si úplně úžasně, jen teď nastal u jednoho nejspíš problém. Dříve se mohl jen přetrhnout, když věděl, že je čas jít z klece ven. Skákal na posteli, běhal, prolejzal, lezl po mně a tak dále. Od včera je ale jako vyměněný. Je jen na jednom místě, když otevřu dvířka od klece, je zázrak, že vyleze. Nechci je tahat a nutit, tak jim otevřu vždy klec a čekám, až si vylezou sami. Když je tedy venku, na posteli většinou zaleze za polšář nebo pod deku a tam je. Na zavolání neslyšel, což mu předtím nedělalo problém a mňamky si ani nevšimnul. Na stravu si dávám pozor, co můžou a co ne. Mají základ granulí se sušenými rybičkami a krevetkami ze zverimexu a občas jim to doplňuji o zeleninu, ovoce, pamapelišky a tak. Takže stravu mají pestrou a vyváženou. Nevíte prosím, co by s ním mohlo být?
Děkuji za odpovědi.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Je nemocný.
Curly

XXX.XXX.208.148
Ještě jsem zapomněla zmínit, že mi v pokoji někdy spí fenka a občas přijde kocour. Fenka je zvyklá z doby morčat, takže o potkany absolutně zájem nejeví, občas se na ně koukne, ale prostě jí nezajímají. Kocour je chvilku pozoroval, ale nijak po nich nevyjel a nakonec se vždy rozhodne raději spát. Myslíte, že je třeba mohou cítit a bát se? Vždy potkany vyndavám až když je ostatní zvířectvo pryč.