Barevne fancy mysi
Prodám Myš laboratorní - Oficialni chovatelska stanice mysi Amicabilis nabi...
DohodouNekoChanDanny
XXX.XXX.55.18
Dobrý den,
mám myšku cca půl roku. Celý ten půl rok se chovala naprosto normálně. Jedla,běhala,hrála si,lezla atd..
Avšak se mi dvakrát už stalo ,že myška z ničeho nic začala skřípavě pískat a stála na místě. Moje myška je celkem plachá takže se nikdy nedala chytnout okamžitě do ruky ,ale vždy když se mi toto stalo,tak na mojí ruku v kleci absolutně nereagovala. Jenom stála na místě a koukala do "ničeho". Vždy když jí potom vyndám z klece tak vyskočí tak,že to vypadá,že se snaží spáchat sebevraždu, protože takový skok je rychlý jak lusknutí prstu. Když doskočí na zem tak se bleskově rozeběhne (rychleji než normálně) a zaleze si do kouta. Z kouta jí skoro bez problému dostanu ven. Jediné co mi dělá problém,že mě při úchytu kousne (chytám jí jemně a nikdy,nikdy,nikdy jindy mě nekouše.. Jen při této situaci která se u mě vyskytla pouze 2x,jak už jsem zde psala). Potom jí vrátím do klece. V kleci buď chvilku stojí,klepe se a nejvíc co mě znepokojuje je to,že rychlými pohyby mrská ocáskem. Někdy občas prostě běhá dokolečka podél zdí klece a občas vyskočí na hamak který má zavěšený v kleci a skočí z něho dolů (dno má jen par cm od stropu takže se jí nic nemůže stát,přesto mi to nepřijde v poho) . Zdá se mi,že občas také nabourá do zdi. Toto se vše děje cca 5 minut a pak je myška zase v poho. Jakoby se nic nestalo. Myslím si,že ale myšku něco bolí,že se trápí.. Nechci aby se trápila.
Nesetkal se už někdo s tímto? Jestli ano,budu ráda za všelijaké rady!