NekoChanDanny

XXX.XXX.55.18
Dobrý den,
mám myšku cca půl roku. Celý ten půl rok se chovala naprosto normálně. Jedla,běhala,hrála si,lezla atd..
Avšak se mi dvakrát už stalo ,že myška z ničeho nic začala skřípavě pískat a stála na místě. Moje myška je celkem plachá takže se nikdy nedala chytnout okamžitě do ruky ,ale vždy když se mi toto stalo,tak na mojí ruku v kleci absolutně nereagovala. Jenom stála na místě a koukala do "ničeho". Vždy když jí potom vyndám z klece tak vyskočí tak,že to vypadá,že se snaží spáchat sebevraždu, protože takový skok je rychlý jak lusknutí prstu. Když doskočí na zem tak se bleskově rozeběhne (rychleji než normálně) a zaleze si do kouta. Z kouta jí skoro bez problému dostanu ven. Jediné co mi dělá problém,že mě při úchytu kousne (chytám jí jemně a nikdy,nikdy,nikdy jindy mě nekouše.. Jen při této situaci která se u mě vyskytla pouze 2x,jak už jsem zde psala). Potom jí vrátím do klece. V kleci buď chvilku stojí,klepe se a nejvíc co mě znepokojuje je to,že rychlými pohyby mrská ocáskem. Někdy občas prostě běhá dokolečka podél zdí klece a občas vyskočí na hamak který má zavěšený v kleci a skočí z něho dolů (dno má jen par cm od stropu takže se jí nic nemůže stát,přesto mi to nepřijde v poho) . Zdá se mi,že občas také nabourá do zdi. Toto se vše děje cca 5 minut a pak je myška zase v poho. Jakoby se nic nestalo. Myslím si,že ale myšku něco bolí,že se trápí.. Nechci aby se trápila.
Nesetkal se už někdo s tímto? Jestli ano,budu ráda za všelijaké rady!