Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti. Dost často se říká, že zvířátka ze zverimexu jsou nemocná nebo také že za krátkou dobu zemřou. Nedávno jsem slyšela, že Super Zoo není úplně tak hrozný zverimex, že tam mají rozdělené samečky a samičky a že jsou zvířátka v pořádku. Tak bych se chtěla zeptat na vaše zkušenosti, jestli je váš křeček, morčátko nebo jiné zvířátko v pořádku. A také jestli nespletly pohlaví. Děkuji za všechny vaše zkušenosti😀.
Mám zakrslého králíka ze Zvěrokruhu,měl tři měsíce když jsem si ho kupovala. Teď už má dva roky. Při koupi byl čipovanÿ,měl očkovací průkaz a všechna očkování.... v průkazu je i uvedeno datum narození...
Je naprosto zdravý a kontaktnější a milejší zvíře jsem neměla ani od chovatele....
Klidně bych si tam zvíře koupila znova...

Cat cat
napsal(a):
Mám zakrslého králíka ze Zvěrokruhu,měl tři měsíce když jsem si ho kupovala. Teď už má dva roky. Při koupi byl čipovanÿ,měl očkovací průkaz a všechna očkování.... v průkazu je i uvedeno datum narození...
Je naprosto zdravý a kontaktnější a milejší zvíře jsem neměla ani od chovatele....
Tak to je super, že byl i čipovaný a měl očkovací průkaz. To oproti některým zverimexům je luxus

Cat cat
napsal(a):
...králík čipovaný

Cat cat
napsal(a):
Co je na tom divného?....
...co vím a znám, tak králíci tetovaní, o čipování jsem opravu v souvislosti s králíkem ještě neslyšela, ale člověk se pořád učí.....
Jako mají oddělené samečky a samičky, ale jen v některých prodejnách. U nás v super zoo tomu tak není... No.. Křečci syrští i džungarští tam jsou min po 8, korely tam všechny celou dobu spí, mezi myšma ležela 1 mrtvá, mrtvé bojovnice pestré a prodavačky, které říkají jen:"kupujte Ontario" . Já tento zvrimex jako moc nemusím... Mám oblíbený takový mini zverimex, kde mají všechna zvířátka zdravé a mladé. Paní prodavačka ještě s ochotou porádí, ptá se, jestli si s tím vím rady, atd. Známá si tam kupovala křečka a paní prodavačka ho jí prý celého ukázala, že nemá průjem a je zdravý, atd. Křeček je v pohodě, ochočený už byl, takže vše bez problémů. Jen si nevzpomenu na název toho obchůdku. Dokonce se mi zdá, že je jen u nás. A jen tak ze zvědavosti se ptám... Do jakého zverimexu chodíte, když už tam musíte jít ?

Děkuji za radu. Já zvířátka ve zverimexu nekupuji, a na ostatní věci chodí do jakéhokoli zverimexu. Jen jedna moje spolužačka měla myšku ze super zoo a byla zdravá a v pohodě. Tak mě jen zajímalo, do jakého zverimexu zajít,když chcete zvířátko😁
MišaH.

XXX.XXX.250.141
Osobně Super Zoo též nemusím a celkově nemám ráda řetězce tohoto typu, už jen co vím z doslechu o přístupu k zaměstnancům.
Co se týká kvality zvířat, neviděla bych to až tak růžově, zařízení prodejen sice vypadá působivě, ale to je asi tak všechno. Zvířata většinou pocházejí klasicky z velkochovů, s tříděním dle pohlaví jsem se nesetkala, a s čipováním v Super Zoo taky ne.
Vím, že čipoval Zvěrokruh, cena králíka byla samozřejmě okamžitě jinde, ale zákazník byl spokojen, protože dostával něco extra
Co už si zákazník neuvědomí, je pravá podstata těch draze placených čipů - jde o reklamace (úhyny, nemocná zvířata....) prodejce má díky čipu jistotu, že zvíře bylo koupeno u něj a je schopný dohledat od kterého dodavatele pochází a popř. po něm může vymáhat náhradu škody. Pro zákazníka se to určitě nedělá
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.13.27
Zvirata ve zveracich jsou tezce predrazena. I vic jak trojnasobne oproti cene od chovatele a je to vetsi risk. Slusny chovatel pokud zviratko uhyne ne vais vinou vam da jine. Zberimex se vam vysmeje. Navic drtiva vetsina se chiva ke zvířatům jak prasata a nemel by se podporovat prodej zvirat ve zverimexech. Asi byste se divili z jakejch podminek pochazeji. Zeblili byste se.
Tuvalu
napsal(a):
Oba dva naše křečky jsme měli z malých chovatelských potřeb kde bylo od každého druhu zvířat třeba jen dva,, kusy". A chovali se tam ke zvířatům slušně.
Tam vám ty křečky ale neodchovali. Chápete?
Psí množky ty jakojorky taky fotí s mašlí na gauči, ne ve sklepě... A to fakt ne kvůli nedostatku světla.
škoda, že tu není facepalm, dost často mi tu mezi smajlíky chybí
Viola202104

XXX.XXX.156.46
Dobrý den,
Před rokem a půl jsme si koupili ve zverimexu Super zoo křečka dzungarskeho. Byl nemocný po týdnu, tahal packy a měl nádor, který se mu celý život zvětšoval. Křečků jsme chovali spoustu, ale tohle se nám nikdy předtím nestalo. Naštěstí pak chcípnul po roce a půl a už se netrápil. Doporučuji si raději sehnat mládě od známých, chovatelů, nebo z jiného zverimexu.

Viola202104
napsal(a):
Dobrý den,
Před rokem a půl jsme si koupili ve zverimexu Super zoo křečka dzungarskeho. Byl nemocný po týdnu, tahal packy a měl nádor, který se mu celý život zvětšoval. Křečků jsme chovali spoustu, ale tohle se nám nikdy předtím nestalo. Naštěstí pak chcípnul po roce a půl a už se netrápil. Doporučuji si raději sehnat mládě od známých, chovatelů, nebo z jiného zverimexu.
..otázkou je proc jste ho nechali tak dlouho trápit...