Křeček dzungarsky

Křečík džungarský
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Mable

1.11.2019 14:54
Mable

XXX.XXX.30.253

Prosím o radu.
Vyhráli jsme v tombole křečka dzungaskeho holku, stáří nevím. Po prineseni domu a daní do klece pro křečka jsem po asi 3 týdnech objevila, že má holé bříško. Myslela jsem si, že je to z důvodu špatných hoblin (byli moc drsné a odrela si o ně brisko) jsme u truhláře sehnali jemnější (stejne jako se prodávají), ale hole bříško má stále.
Na internetu jsem četla, že by to mohli být paraziti nebo i něco jiného, ale ona se ani moc nedrbe, pěkně ji, pije dost a též ji 1x až 2x týdně měním podestýlku ať má čisty domeček, hodně do něj čura. Aktivní je převážně kolem 10 hodiny a pak odpoledne. V noci mi to moc nepřijde, máme ji v kuchyni a ložnici vedle kuchyně.
Můžete mi prosím poradit jak ji pomoci a co třeba udělat pro ni lepšího.
Koupili jsme si hned knížku a vse studovali, i na internetu, ale nikde tam o tom bříšku není nic.
Moc děkuji.

Mable

2.11.2019 12:00
Mable

XXX.XXX.30.253

Prosím opravdu nikdo nevíte?

Qwerts

2.11.2019 12:29
Qwerts

XXX.XXX.227.16

Co veterinář?
Holá místa můžou být cokoliv - svrab, plíseň, alergie, hormonální porucha, nedostatek něčeho...a milion dalších věcí, na dálku to opravdu nikdo neurčí.

Mable

6.11.2019 14:11
Mable

XXX.XXX.30.253

Qwerts napsal(a):
Co veterinář?
Holá místa můžou být cokoliv - svrab, plíseň, alergie, hormonální porucha, nedostatek něčeho...a milion dalších věcí, na dálku to opravdu nikdo neurčí.

K veterináři jedeme v pátek, bohuzel jsme na vesnici a manžel má 12 krom patka, proto jsem se ptala zde, zda s tím nemá někdo zkušenost, zda by neporadil jak třeba ulevit.

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.11.2019 09:20
Uživatel s deaktivovaným účtem

Mable napsal(a):
K veterináři jedeme v pátek, bohuzel jsme na vesnici a manžel má 12 krom patka, proto jsem se ptala zde, zda s tím nemá někdo zkušenost, zda by neporadil jak třeba ulevit.

Těžko poradí, když se neví , co to je.Viz příspěvek Qwerts.

Přidejte reakci

Přidat smajlík