Nelik12345

XXX.XXX.179.219
Dobrý den.. Moje morčatko dnes vydává divné zvuky. Dělá to celý den i když spí, pije, žere nevim co mu je? moc nejde slyšet
Qwerts

XXX.XXX.167.235
Ty to nevíš a tady čekáš, že to někdo vyvěští? Buďto mazej k veterináři, nebo se nech překvapit jak to dopadne.
A hlavně už si nepořizuj žádné další zvíře! Ifauna už je problémy tvých mazlíčků doslova zahlcena!
Nelik12345

XXX.XXX.179.219
Když ti to vadí tak mi neodepisuj ne?! Když to asi potřebuji vědět tak napíšu a nebudu řešit kolikrát jsem psala ne?
Qwerts

XXX.XXX.167.235
Nelik12345
napsal(a):
Když ti to vadí tak mi neodepisuj ne?! Když to asi potřebuji vědět tak napíšu a nebudu řešit kolikrát jsem psala ne?
Když to potřebuješ vědět, tak jdi na veterinu ne?! Co ti asi kdo poradí podle toho, že morče vydává "divný" zvuky. Jestli je to to teplý morče k nevydržení, tak by mohlo mít třeba nějakou pohlavně přenosnou nemoc třeba kapavku - nebo nedej bože syfilis!
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nelik12345
napsal(a):
Dobrý den.. Moje morčatko dnes vydává divné zvuky. Dělá to celý den i když spí, pije, žere nevim co mu je? moc nejde slyšet
Co to je - divný zvuky? A moc nejde slyšet?
Nelik12345

XXX.XXX.179.219
Qwerts
napsal(a):
Když to potřebuješ vědět, tak jdi na veterinu ne?! Co ti asi kdo poradí podle toho, že morče vydává "divný" zvuky. Jestli je to to teplý morče k nevydržení, tak by mohlo mít třeba nějakou pohlavně přenosnou nemoc třeba kapavku - nebo nedej bože syfilis!
Strašně se smeji 😕. K čemu jsou asi DISKUZE na ifaune? Sípavý zvuk jinak nevím jak to popsat.
Diskuze je od slova diskutovat. Diskutovat se dá o spoustě věcí, ale když jde o nemoc, tak je asi lepší nediskutovat a konat. Schválně, když ty budeš vydávat sípavé zvuky, tak za
a) budeš psát na diskuzi dokud se neudusíš
b) půjdeš k doktorovi.
Blbý je, že tvoje morče si vybrat nemůže. :-(
Qwerts

XXX.XXX.164.203
No určitě ne od toho, aby ti tu někdo na dálku léčil morče. Pokud ti vydává takový zvuk, pak má z nějakého důvodu zúžený některý z úseků dýchacích cest. Tady máš nejběžnější příčiny, můžeš si vybrat:
-virové onemocnění
-bakteriální onemocnění
-plísně
-otok
-alergie
-astma
-chemické podráždění
-fyzikální podráždění
-mechanické podráždění
-cizí tělesa
-výrůstky
-nádory
-utlačování okolními orgány a milion dalších. Pokud chceš znát správnou variantu, je od toho veterinář né diskuze
Nelik12345

XXX.XXX.179.219
Já nechci aby mi ho někdo léčil já chci jen vědět co si o tom myslíte. Někdo vás neprosil ať ho lecite.!

Nelik12345
napsal(a):
Já nechci aby mi ho někdo léčil já chci jen vědět co si o tom myslíte. Někdo vás neprosil ať ho lecite.!
Co si o tom myslíme... Odpověděli bongani a Qwerts. Nestačí?

Nelik12345
napsal(a):
...a já se ptám proč stále otálíte s veterinářem.....
Nelik12345

XXX.XXX.179.219
Někteří lidé jsou fakt blbí.
Qwerts

XXX.XXX.161.214
Nelik12345
napsal(a):
Někteří lidé jsou fakt blbí.
ano, ty jsi toho důkazem
Nelik12345

XXX.XXX.179.219
Jednou člověk něco udělá blbě a blbě se zeptá a už nemůže chovat zvířata.
Qwerts

XXX.XXX.161.214
Nelik12345
napsal(a):
Jednou člověk něco udělá blbě a blbě se zeptá a už nemůže chovat zvířata.
Není to o blbé otázce. Je to o tom, že máš nemocné zvíře a tvoje jediná reakce je vypisování na diskuzi, co si kdo myslí - jak to tvému zvířeti pomůže? Správný chovatel by to aktivně řešil. Když šlo o to pomlouvat tu kamarádku, že chová morče v malý kleci, tak tos byla aktivní až až. Teď ti morče možná chcípe a neděláš nic.
Teď upřímně, co si myslím o příčině: v jiné diskuzi popisuješ, že chodíš s morčatama ven, pokud máš pokojáky a taháš je v tomhle počasí ven, tak je to pro ně takovej teplotní výkyv, že se nediv, že pak vydávaj "divný" zvuky. Ono pokud je máš zhýčkaný, tak na ně stačí otevřít okno a trocha průvanu už udělá svoje. Každopádně - veterinář!
Nelik12345

XXX.XXX.179.219
Ven je nosím jen v létě.