Neustálé kousání mříží

Křeček zlatý - syrský
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.11.2019 21:25
luciee29

XXX.XXX.50.13

Dobrý den, mám velký problém s mojí 4 měsíční syrskou křeččicí... NEUSTÁLE ohryzává mříže klece, samotnou klec nebo napáječku...jsem z ní totálně zoufalá... Má 2 spojené klece, komplet dřevěné vybavení, dostatek pohybu, nažrat ji samozřejmě taky dávám... nějaká rada? Fakt nevím co s ní... jedine mě napadlo ji pořídit akvárium, to by neměla snad co (kromě vybavení) hryzat. FAKT PROSÍM O RADU, JE TO URGENTNÍ‼

5.12.2019 11:29
Osmák Ferda

XXX.XXX.129.202

Já mám teda osmáky, ale chodí si zadrnkat i když jsou zrovna puštění navolno, takže hryzání mříží je asi nějaká jejich zábava.
Akvárko je řešení, ale musí být buď dost vysoké, aby křeček neutekl, nebo mít víko z pletiva. Jiné zakrytí není dobré, kvůli odvětrání. Je dobré dát tam víc podestýlky, nějaké větve ovocných stromů, domeček, dostatečně velký běhací kolotoč...
Našla jsem pěkné stránky o chovu křečků, tak se můžete inspirovat
https://chov-krecka.webnode.cz/bydleni-krecku/. Čím větší bejvák mu pořídíte, tím líp. Vím, že někdy je to problém, ale lepší je se někde trochu uskrovnit a dopřát mazlíčkovi hezký život, než koukat jak je nešťastný.

24.4.2020 14:32
Lakosil

XXX.XXX.197.66

Být Vámi, radši pořídím klec, ale záleží samozřejmě na Vás.Myslím, že by si našel něco jiného na okusování. Například kolečko nebo něco jiného. Větvičky ovocných stromů, nebo tvrdý chléb by Vám snad mohly pomoct.

Přidejte reakci

Přidat smajlík