Mládě morčete

Morče domácí
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Anys1103

27.12.2019 18:02
Anys1103

XXX.XXX.220.99

Dobrý den, právě jsme si přinesli domu malé morče, už ve zverimexu se mi zdálo hodně malinké, a doma jsem zjistila že váží pouhých 135g. Podle zjištění na internetu to musí být ještě opravdu hodně malé miminko. Vím morcatko dokrmovat? Je vůbec šance že tak malé miminko přežije? Dejuji

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.12.2019 09:43

Zkuste mlíko pro koťata. Šance je. Morče odmala žere i pevnou stravu.
Každopádně jsou to blbci v tom zverimexu, že odstavují takto brzo. Nemají tam jeho matku, že by jste ji mohla koupit?

28.12.2019 12:38

..stokrát už se tady probralo nebrat morčata, králíky, křečky apod. ze zverimexu nebo petek......zvířata jsou podražená, nemocná, nesocializovaná a předražená........od chovatele si většinou vezu krásné, mladé, vymazlené zvíře většinou navíc s granulkami na které je mládě zvyklé do začátku (nesmím vzít od chovatele - pra.sete nebo množitele) za v porovnání s obchody za zlomkovou cenu..........navíc pokud vezmu z obchodu uvolním tak místo pro dalšího chudáka......před štědrým dnem jsem vydělal v petku zamluvené morče (bylo tam jméno a tel, kontakt na druhé straně papírku - skoro jsem měla chuť dotyčnému zavolat), morčátko bylo malé, choulilo se do sebe, občas sebou zacukalo - pokud je to pro dítě od Ježíška, tak je mi obou moc líto - obdarovaného i dárku........

28.12.2019 12:39

....oprava - viděla.......

Přidejte reakci

Přidat smajlík