Tarrant

XXX.XXX.228.49
Dobrý večer
Mám 2 potkanice už vyššího věku 2 roky 2 měsíce.
U jedné se začali objevovat zdravotní problémy se špatnou hybností předních tlapek, na veterině jsem pro ní něco dostal, ale nelepší se to, tak první otázka jestli mi můžete doporučit nějakou kloubní výživu?
Ale hlavně mi přestala nějak jíst, respektive má problém cokoliv rozkousat a na veteinu jestli má třeba přerostlé zoubky se s ní v nejlepším případě dostanu ve středu (kvůli mojim zdravotním problémům), když jí dám rozmočený piškot tak ho zblajzne, zkusil jsme jí i nadrtit granulky co normálně jí a smíchat je s vodou, do toho se jí moc nechce.. tak se chci zeptat na nějaký tip na "kašovitou" stravu kterou bych do ní dostal živiny, protože piškot je fajn, ale nic moc jí to asi nedá..
Děkuji za odpověď
Je nutné si uvědomit, že u některých potkanů jsou dva roky strop. Holky máte tedy už v důchodovém věku. Pak taky... jakmile potkan přestane žrát, neznačí to nic dobrého.
Ovesné vločky s bílým jogurtem by si dala? To by mohlo být docela fajn výživově.
Nehezky mi to připomíná průběh u mého potkana před lety. S veterinou bych neotálela. Podle data už jste tam pravděpodobně měla čas zajít. Jak to dopadlo?