Krasotinka.

XXX.XXX.92.187
Chtěla Bych se zeptat chtěla bych si porodit zvíře, ale nevím jestli si mám vybrat vakoveverku nebo plše, poraďte mi někdo prosím.
mno... porodu vetšinou predchazi nekolik zajimavych aktivit mam ale strach ze tyto dva druhy nebudou kompatibilní
Chcete mazlika a nevite co? Jen hlavně aby byl co nejvzacnejsi a nejexotictejsi aby vypadal na fotkach na fb dobre?
rada nad zlato : vyprdněte se na to! budete nestastna vy i ten tvor
::::
v opačném případě pokud chcete začít chov vyberte neco pro zacatecniky k nabití zkuseností, nebo alespon něco načtěte a pripravte si perfektní zázemi na chovaný druh
Uživatel s deaktivovaným účtem

Alkonost
napsal(a):
mno... porodu vetšinou predchazi nekolik zajimavych aktivit mam ale strach ze tyto dva druhy nebudou kompatibilní
Chcete mazlika a nevite co? Jen hlavně aby byl co nejvzacnejsi a nejexotictejsi aby vypadal na fotkach na fb dobre?
rada nad zlato : vyprdněte se na to! budete nestastna vy i ten tvor
::::
v opačném případě pokud chcete začít chov vyberte neco pro zacatecniky k nabití zkuseností, nebo alespon něco načtěte a pripravte si perfektní zázemi na chovaný druh
Souhlasím, jenom... já vím, že jsem protivná, ale zkušenosti se nabÝvají. Nabít můžete třeba pistoli.
napsal(a):
Souhlasím, jenom... já vím, že jsem protivná, ale zkušenosti se nabÝvají. Nabít můžete třeba pistoli.
Nabít se dá i zkušenost, i více zkušeností, pak čekat, čekat, musí to být bezbranná oběť, nejlépe dítě a pak to na něj "vyenterovat" celej zásobník a pořádně mu ten chov zvířat znepříjemnit. A pak bude i ten porod.
Meelek
napsal(a):
Nabít se dá i zkušenost, i více zkušeností, pak čekat, čekat, musí to být bezbranná oběť, nejlépe dítě a pak to na něj "vyenterovat" celej zásobník a pořádně mu ten chov zvířat znepříjemnit. A pak bude i ten porod.
mate pravdu je lepsi jim poradit jak si koupit všehno na co si ukažou jednou se s tim vyfotit a potom to poslat dědovi na vesnici ad si udela kožešinkovou čepici
Když teda děcka chtěj chovat proč nemužou začínat jako my všichni na andulkách a křečcích. proč to mutně musí být žako a plšíci? (například)
Odpuste estli nejak moc "enteruju" taky se tady chytli mýho překlepu a gatě si z toho neměnim
Krasotinka.
napsal(a):
Chtěla Bych se zeptat chtěla bych si porodit zvíře, ale nevím jestli si mám vybrat vakoveverku nebo plše, poraďte mi někdo prosím.
Vakoveverka létavá je úplně jiný lvl než plšíci. A pro děti do 15 let naprosto nevhodná od 15 let s dohledem rodičů ano. Ale vše si nastudujte zda Vím vůbec aspoň jeden druh by vyhovoval. Mějte na paměti můžou vsávat od 15h-1hráno to pro školáky není určitě vhodné z 90% vstávají kolem 21-23h.
Vakuska
napsal(a):
Vakoveverka létavá je úplně jiný lvl než plšíci. A pro děti do 15 let naprosto nevhodná od 15 let s dohledem rodičů ano. Ale vše si nastudujte zda Vím vůbec aspoň jeden druh by vyhovoval. Mějte na paměti můžou vsávat od 15h-1hráno to pro školáky není určitě vhodné z 90% vstávají kolem 21-23h.
Jojo, vakuša a plšík se prostě nedájí porovnat.
Lidí tyhle zvířátka chtějí většinou proto, že jsou roztomilé a neobvyklé.
Mám 3 plchy. Vcelku náročné zvířátka. Naprosto nekontaktní.
Vakušky bych chtěla někdy hodně do budoucna.
Spoustu lidí ani neví, že se vakušky tak z 50% živí nektarem. Prostě je chtějí kvůli roztomilosti.
Archie213
napsal(a):
Jojo, vakuša a plšík se prostě nedájí porovnat.
Lidí tyhle zvířátka chtějí většinou proto, že jsou roztomilé a neobvyklé.
Mám 3 plchy. Vcelku náročné zvířátka. Naprosto nekontaktní.
Vakušky bych chtěla někdy hodně do budoucna.
Spoustu lidí ani neví, že se vakušky tak z 50% živí nektarem. Prostě je chtějí kvůli roztomilosti.
Zdravím s tím nektarem v přírodě ano v domácnostech je už strava odlišná ale hodně pestrá. Stou ochočeností záleží zda máte plšíky nebo plhy plšík africký se ochočí celkem snadno z plchem je to složitější. A ano máte pravdu hodně lidi je chce kvůli vizáži a pak se diví co vše potřebují a nebo že přes den spí...:(
Mám plšíky africké. Oni si vystačí sami se sebou, ke mně na ruku se jim teda moc nechce. Jeden je teda trochu ochočený, ale vážně vidím, že když ho mám v ruce, tak se bojí. Nechci je stresovat, myslím, že je pro ně lepší, když je netahám z jejich bydlení
S tím nektarem - dívala jsem se na nějaké zahraniční video a bylo tam řečeno, že je to potřebné.
https://www.teraplus.cz/TeraPlus-Sweet-Nectar-ruzne-druhy-cena-od-d18.htm
Úplně jsem to zatím "nestudovala".
Archie213
napsal(a):
Mám plšíky africké. Oni si vystačí sami se sebou, ke mně na ruku se jim teda moc nechce. Jeden je teda trochu ochočený, ale vážně vidím, že když ho mám v ruce, tak se bojí. Nechci je stresovat, myslím, že je pro ně lepší, když je netahám z jejich bydlení
S tím nektarem - dívala jsem se na nějaké zahraniční video a bylo tam řečeno, že je to potřebné.
https://www.teraplus.cz/TeraPlus-Sweet-Nectar-ruzne-druhy-cena-od-d18.htm
Úplně jsem to zatím "nestudovala".
Jo ty občas taky používám ale jen občas voda je důležitější nebo míchám vodu z vitamíny. Potrava je ovoce, zelenina, maso, hmyz, občasně jogurt nebo tvaroh...

Vakuska
napsal(a):
Jo ty občas taky používám ale jen občas voda je důležitější nebo míchám vodu z vitamíny. Potrava je ovoce, zelenina, maso, hmyz, občasně jogurt nebo tvaroh...
Jsem zvědavá - jakou konzistenci mají při téhle stravě výkaly?

Vakuska
napsal(a):
Zdravím tuhé nebo poloměké bobky.
Děkuji.