Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Tom20

14.3.2020 22:32
Tom20

XXX.XXX.158.182

Dobrý den chtěl sem se zeptat budu prodávat morčata na zkrm, ale kdo bude chtít tak i pro chov. A tak bych chtěl poprosit kdo by měl zájem tak pište do diskuzí a domluvíme se víc a taky bych se chtěl domluvit pár týdnů předem protože nechci aby mi někdo napsal den před tím že si to vezme a pak nic tak proto no tzv. na jistotu :) .
Předem děkuji za odpovědi a přeji hezký zbytek soboty.

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.3.2020 07:08

Tom20 napsal(a):
Dobrý den chtěl sem se zeptat budu prodávat morčata na zkrm, ale kdo bude chtít tak i pro chov. A tak bych chtěl poprosit kdo by měl zájem tak pište do diskuzí a domluvíme se víc a taky bych se chtěl domluvit pár týdnů předem protože nechci aby mi někdo napsal den před tím že si to vezme a pak nic tak proto no tzv. na jistotu :) .

...spletl jste si diskuzi s inzercí.....jistou budete mít až opravdu bud morče z baráku.......mimochodem, morčat je taková přehršle v nabídce, že budete prodávat velice těžko......

15.3.2020 15:32

Tom20 napsal(a):

Poptejte se nějaké záchranné stanice pro divoká zvířata, v jejich řadách se možná najde zájem o pravidelnou dodávku krmných zvířat.

Tom20

17.3.2020 12:10
Tom20

XXX.XXX.158.182

děkuju to je docela dobrý nápad

15.6.2020 11:00
VeraG

XXX.XXX.68.146

Dobrý den, měla bych zájem o pravidelný odběr většího množství morčat. prosím,pokud máte zájem kontaktujte mě.
Děkuji

Přidejte reakci

Přidat smajlík