Tom20

XXX.XXX.158.182
Dobrý den chtěl sem se zeptat budu prodávat morčata na zkrm, ale kdo bude chtít tak i pro chov. A tak bych chtěl poprosit kdo by měl zájem tak pište do diskuzí a domluvíme se víc a taky bych se chtěl domluvit pár týdnů předem protože nechci aby mi někdo napsal den před tím že si to vezme a pak nic tak proto no tzv. na jistotu :) .
Předem děkuji za odpovědi a přeji hezký zbytek soboty.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Tom20
napsal(a):
Dobrý den chtěl sem se zeptat budu prodávat morčata na zkrm, ale kdo bude chtít tak i pro chov. A tak bych chtěl poprosit kdo by měl zájem tak pište do diskuzí a domluvíme se víc a taky bych se chtěl domluvit pár týdnů předem protože nechci aby mi někdo napsal den před tím že si to vezme a pak nic tak proto no tzv. na jistotu :) .
...spletl jste si diskuzi s inzercí.....jistou budete mít až opravdu bud morče z baráku.......mimochodem, morčat je taková přehršle v nabídce, že budete prodávat velice těžko......
Uživatel s deaktivovaným účtem

Tom20
napsal(a):
Poptejte se nějaké záchranné stanice pro divoká zvířata, v jejich řadách se možná najde zájem o pravidelnou dodávku krmných zvířat.
Tom20

XXX.XXX.158.182
děkuju to je docela dobrý nápad