Rubou se mi myšáci

Myš domácí
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

BMK

28.3.2020 19:35
BMK

XXX.XXX.210.69

Mám tři myší kluky (sourozence) byly všichni vpořádku nepraly se ale když začly dospívat začly se rubat a teť má jeden znich (Balta) velkou ranku na pacce no ani ne velkou... Ale vždy to bylo spíš odřené ocásky a ouška ale najednou tohle. :(
Vždy jsme si mysleli že Balta si začíná a ubližuje ale asi se spikli a udělaly mu tu ranku :'( vydezinfikovaly jsme ji a nechaliho si odpočinout... Potřebuji radu aby se už neprali budu ráda za každou odpověď děkuji. :)

28.3.2020 21:02
Alkonost

XXX.XXX.254.245

tak to proste je, myšáci se rubou
chce to skupinu jeden samec více samic na chov
skupinu jenom samic na "pet"

29.3.2020 14:36
bongani

XXX.XXX.8.40

BMK napsal(a):
Mám tři myší kluky (sourozence) byly všichni vpořádku nepraly se ale když začly dospívat začly se rubat a teť má jeden znich (Balta) velkou ranku na pacce no ani ne velkou... Ale vždy to bylo spíš odřené ocásky a ouška ale najednou tohle. :(
Vždy jsme si mysleli že Balta si začíná a ubližuje ale asi se spikli a udělaly mu tu ranku :'( vydezinfikovaly jsme ji a nechaliho si odpočinout... Potřebuji radu aby se už neprali budu ráda za každou odpověď děkuji. :)

Myší samci se prostě prát budou, jediná možnost, jak jim v tom zabránit, je dát každýho zvlášť.

28.4.2020 22:16
Kakina

XXX.XXX.209.51

Zdravím, přidám se do diskuse.. pořídila jsem domů dva myší samečky a četla jsem, že se můžou prát. Můžou si nějak i hodně ublížit?
Nebo je lepší je dát zvlášť? Ale zase aby jim nebylo smutno.. 🤔

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.4.2020 22:19
Uživatel s deaktivovaným účtem

Kakina napsal(a):
Zdravím, přidám se do diskuse.. pořídila jsem domů dva myší samečky a četla jsem, že se můžou prát. Můžou si nějak i hodně ublížit?
Nebo je lepší je dát zvlášť? Ale zase aby jim nebylo smutno.. 🤔

ano, můžou si i hodně ublížit.

smutno jim bude.

Přidejte reakci

Přidat smajlík