Dobrý den, dnes se u nás doma vedla velmi zajímavá diskuze. Tak mě zajímá, kolik si majitel králíka (viz foto) může vzít za krytí? 😄 Nevíte někdo, co je přesně Ollie za rasu králíčka? Když byl malý, kupovali jsme ho s tím, že je to lvíček, ale momentálně tak nevypadá. Je to spíš, jako by byl mixem králíka tříslového a případně toho lvíčka. Povahou je mazlivý a klidný. Ale za to může nejspíš můj přístup k jeho "výchově".
Krasna_je_nej
napsal(a):
Dobrý den, dnes se u nás doma vedla velmi zajímavá diskuze. Tak mě zajímá, kolik si majitel králíka (viz foto) může vzít za krytí? 😄 Nevíte někdo, co je přesně Ollie za rasu králíčka? Když byl malý, kupovali jsme ho s tím, že je to lvíček, ale momentálně tak nevypadá. Je to spíš, jako by byl mixem králíka tříslového a případně toho lvíčka. Povahou je mazlivý a klidný. Ale za to může nejspíš můj přístup k jeho "výchově".
Dobrý den, pokud králík nemá PP a vy nejste registrovaná tak nevidím důvod, proč zbytečně množit
Uživatel s deaktivovaným účtem

Shannen
napsal(a):
Dobrý den, pokud králík nemá PP a vy nejste registrovaná tak nevidím důvod, proč zbytečně množit
Hlodavce a králíky je vždycky důvod množit, dají se zkrmit.
Králíci a morčata které nikdo nechce, končí zpravidla na talíři nebo zkrmení.
Takže je to na zvážení každého, zda se rozhodne množit nebo ne.

A cena za krytí králíkem? Osobně bych za něj nedal nic nebo tak 50 Kč (možná stovku nejvíc), protože to není ani čistokrevné zvíře.
Je to samozřejmě o dohodě, kolik je ochotna dát druhá strana.

Ollie je nějaký malý mix, kterých běhá po světe mnoho a mnoho a jeho skok nemá žádnou cenu. jo, pokud máte kamarádku se samicí, tak to třeba nějak domluvíte, ale že by se vám ozval někdo na inzerát a chtěl by vám za krytí platit, to opravdu ne.