Kolik za krytí králíkem?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.4.2020 14:29
Krasna_je_nej

XXX.XXX.85.184

Dobrý den, dnes se u nás doma vedla velmi zajímavá diskuze. Tak mě zajímá, kolik si majitel králíka (viz foto) může vzít za krytí? 😄 Nevíte někdo, co je přesně Ollie za rasu králíčka? Když byl malý, kupovali jsme ho s tím, že je to lvíček, ale momentálně tak nevypadá. Je to spíš, jako by byl mixem králíka tříslového a případně toho lvíčka. Povahou je mazlivý a klidný. Ale za to může nejspíš můj přístup k jeho "výchově".

14.4.2020 16:29
Shannen

XXX.XXX.123.188

Krasna_je_nej napsal(a):
Dobrý den, dnes se u nás doma vedla velmi zajímavá diskuze. Tak mě zajímá, kolik si majitel králíka (viz foto) může vzít za krytí? 😄 Nevíte někdo, co je přesně Ollie za rasu králíčka? Když byl malý, kupovali jsme ho s tím, že je to lvíček, ale momentálně tak nevypadá. Je to spíš, jako by byl mixem králíka tříslového a případně toho lvíčka. Povahou je mazlivý a klidný. Ale za to může nejspíš můj přístup k jeho "výchově".

Dobrý den, pokud králík nemá PP a vy nejste registrovaná tak nevidím důvod, proč zbytečně množit

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.4.2020 17:27

Shannen napsal(a):
Dobrý den, pokud králík nemá PP a vy nejste registrovaná tak nevidím důvod, proč zbytečně množit

Hlodavce a králíky je vždycky důvod množit, dají se zkrmit.
Králíci a morčata které nikdo nechce, končí zpravidla na talíři nebo zkrmení.
Takže je to na zvážení každého, zda se rozhodne množit nebo ne.

14.4.2020 17:29

A cena za krytí králíkem? Osobně bych za něj nedal nic nebo tak 50 Kč (možná stovku nejvíc), protože to není ani čistokrevné zvíře.
Je to samozřejmě o dohodě, kolik je ochotna dát druhá strana.

14.4.2020 17:42
buba236

XXX.XXX.201.111

Tak upřímně bych za to asi nedal nic ale je to asi o dohodě kdo je ochotný kolik dát.

A taky si myslím že králíci a hlodavci v případě že nenajdou nový domov, tak se dají normálně zkrmit a nedělat z toho vědu, je to prostě koloběh života.

14.4.2020 17:47

Ollie je nějaký malý mix, kterých běhá po světe mnoho a mnoho a jeho skok nemá žádnou cenu. jo, pokud máte kamarádku se samicí, tak to třeba nějak domluvíte, ale že by se vám ozval někdo na inzerát a chtěl by vám za krytí platit, to opravdu ne.

14.4.2020 18:25
Shannen

XXX.XXX.123.188

Já si myslím, že je naprosto zbytečné množit králíky nebo hlodavce aby si na nich smlsnul třeba had, na to je zvířat až dost, můj názor

14.4.2020 23:33
Krasna_je_nej

XXX.XXX.85.184

Množit nechceme. Jen jsme koukali na televizi a oni se tam dohadovali na králíčích alimentech, protože na králičím hopu samec podle majitelky znásilnil její samici. Tak jsme řešili, jestli je to blbost a jestli tohle vážně takhle funguje.

Přidejte reakci

Přidat smajlík