Leontina

XXX.XXX.216.56
Mé mořčátko hodně kýchá a občas se drbe. Nevím co mám dělat...😓 Také se hodně drbe na pusince.
Leontina

XXX.XXX.223.122
Podestýlku máme prašnou. Kupujeme ji ve zverimexu "super zoo" Seno máme od mého dědečka není ze zverimexu. Seno má dlouhlá stébla tak ho lámeme.
Leontina
napsal(a):
Podestýlku máme prašnou. Kupujeme ji ve zverimexu "super zoo" Seno máme od mého dědečka není ze zverimexu. Seno má dlouhlá stébla tak ho lámeme.
Tak změnit podestýlku, nebo si něco přečtěte o chovu morčat na koberečcích. Taky to nemusí být nutně jen podestýlkou, třeba nějaký parazit? Každopádně bych zvážila návštěvu veteriny. A vy chováte jen jedno morče?
Leontina

XXX.XXX.216.56
Ano chováme jen jedno morče a spletla jsem se ,podestýlku máme kukuřičnou drť. Ale práší nám. Jednou nám podestýlka došla a maminka šla koupit novou. Ale koupila nějakou jinačí ale už tak moc nekýchá, ale že by nekýchal vůbec tak to ne.
Kukuřičná drť je příšernost, kterou jsem zkusila tak jednou a už nikdy víc... Zkusila bych buď opravdu velké hobliny - ne piliny, ale fakt nějaké pěkné hoblinky, to taky dělá dost. Nebo Asan, kdybyste se nebránili trochu vyšším nákladům...
Ten Asan, co se prodává přímo pro morčata a jiné podobné mazlíčky (asan pet, asan aloe nebo asan silver), je o dost dražší než ten určený kočkám (asan cat), ale je to v podstatě to samé (jen některé druhy jsou s přidaným aloe, koloidním stříbrem atd... ten kočičí je úplně obyč), tak ten je nejlevnější varianta tohoto, kdybyste o tom uvažovali.
Leontina

XXX.XXX.216.56
Děkuji všem moc za odpověď💕