Lenka8866

XXX.XXX.134.191
Dobrý den budu si pořizovat křečka zlatého( syrského). Klec pořízenou už mám. Chci se vás zeptat, jaká krmná směs pro křečky je co nejvíce kvalitní? Přemýšlím o značkách:puur, JR farm nebo versele-laga. Jakou by jste mi doporučili? Děkuji všem za odpověď.
Lenka8866

XXX.XXX.134.239
Jitulllnka
napsal(a):
Puur i Versele laga jsou velmi kvalitní a dobré , doporučuji vyzkoušet obě z JR farm nemám zkušenosti. A doufám že se vy i křeček budete mít dobře.
Ještě se chci zeptat,jestli nemáte zkušenost s granulemi od značky NUTRIN. Jsou podle vás lepší granule pro křečky nabo krmná směs pro křečky?předem děkuji
Lenka8866
napsal(a):
Ještě se chci zeptat,jestli nemáte zkušenost s granulemi od značky NUTRIN. Jsou podle vás lepší granule pro křečky nabo krmná směs pro křečky?předem děkuji
Jen granulky křečkovi nedávejte. Maximálně jako mnamku občas.Křeček potřebuje různé druhy suché stravy a to vše je většinou obsazeno v krmné směsi, nikoliv v granulkách. Jinak nutrin dělá i směsi a ty vůbec nejsou špatné
.
Lenka8866
napsal(a):
Dobrý den budu si pořizovat křečka zlatého( syrského). Klec pořízenou už mám. Chci se vás zeptat, jaká krmná směs pro křečky je co nejvíce kvalitní? Přemýšlím o značkách:puur, JR farm nebo versele-laga. Jakou by jste mi doporučili? Děkuji všem za odpověď.
Myslím si, že všechny tyto značky jsou kvalitní. Já osobně bych zvolila Puur, nebo JR farm.