Holá místa v srsti morčete

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.6.2020 18:08
peett

XXX.XXX.54.88

Dobrý den. Mému morčeti (samičce) se na zádech tvoří holé místo bez srsti. Postupně se to zvětšuje, má to už několik měsíců.. Plíseň a paraziti jsou vyloučeni, problém je údajně nejspíš někde vevnitř, ale neví se co je za problém. Nesetkal se s tím někdo? Nijak výrazně si to neškrábe.

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.6.2020 07:33

peett napsal(a):
Dobrý den. Mému morčeti (samičce) se na zádech tvoří holé místo bez srsti. Postupně se to zvětšuje, má to už několik měsíců.. Plíseň a paraziti jsou vyloučeni, problém je údajně nejspíš někde vevnitř, ale neví se co je za problém. Nesetkal se s tím někdo? Nijak výrazně si to neškrábe.

Alergie? Hormonální? Autoimunitní? Kožní potíže umí být velmi zapeklité.

9.6.2020 16:51
peett

XXX.XXX.54.88

A co se s tím dá dělat? Tenhle veterinář snad ani nevěděl a nedostala jsem vlastně odpověď co se s tím dá dělat, nechci aby se to ještě víc zvetsovalo s takovou to bude po celých zadech za chvíli..

9.6.2020 18:38

peett napsal(a):
A co se s tím dá dělat? Tenhle veterinář snad ani nevěděl a nedostala jsem vlastně odpověď co se s tím dá dělat, nechci aby se to ještě víc zvetsovalo s takovou to bude po celých zadech za chvíli..

Změnit veterináře.

17.6.2020 08:14
Lakosil

XXX.XXX.197.66

peett napsal(a):

Určitě přejděte k jinému veterináři, když ani pořádně nevěděl, co to je..

Přidejte reakci

Přidat smajlík