Jynynxnnxa

XXX.XXX.152.135
Moje morče má zánět z tlapek takže má nafouklé. jemu šest a půl let. Když jsem přišla večer asi tak o půl osmé se podívat na morče tak tam ležel měl přivřené oči a ležel u salátu. Pohladila jsem ho a on se asi něčeho leknul Koukal jsi na mě a já na něj taky. Donesla jsem mu mrkev a hrozny. Nic z toho nechtělo tak jsem mu donesla bazalku. To taky nechtěl Tak jsem mu ještě naposledy zkusila donést petržel a taky nic. Myslela jsem si jenom že nemá hlad. Druhý den ráno když jsem se vzbudila tak jsem se na ní šla hnedka podívat byl úplně na tom stejném místě ve stejné pozici oči stále přivřené ale tentokrát už skoro ani nedýchal. Začala jsem na ní mluvit a on zvedl hlavičku a začal mě očuchávat. Zkoušela jsem mu dát jeho oblíbený salát římský. Zkrátka vůbec nic nechtěl jíst. Začala jsem na něj mluvit ale nic se nestalo pořád byl úplně ve stejné pozici Vytáhla jsem si ho a šla jsem se do obýváku pomazlit. Ale pořád nic Jenom se ke mně přitiskl a usnul. Nechala jsem ho na dečce na které usnul a když jsem šla na záchod a vrátila jsem se zpátky tak už to nevypadalo jenom jako spánek už nedýchal a nic nedělal Nenapadlo mě že by mohl být mrtvý takže jsem na ní pořád mluvila a Hladila jsem ho ale pak mi došlo že se vůbec nehýbe a začal být studený. Rozbrečela jsem se a objala jsem ho.
Ale někdy je třeba si uvědomit že je lepší když to morče umře než aby se na světě dál trápilo