Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Marťula12345

5.7.2020 00:35
Marťula12345

XXX.XXX.158.100

Vím, že to tu už bylo, ale pro jistotu dávám nový příspěvek.
Chci se zeptat, jak velkou klec by musel mít jeden potkan? Protože můj táta mi řekl, že by mi koupil potkana, ale jen jednoho a já mu říkala, že je to lepší po dvou, ale nepřesvědčila jsem ho.
Tak se ještě jednou ptám: Jak velká klec by měla být pro jednoho potkana a nedělá mu to až tak moc zle, když v ní bude sám?

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.7.2020 06:54
Uživatel s deaktivovaným účtem

Marťula12345 napsal(a):
Vím, že to tu už bylo, ale pro jistotu dávám nový příspěvek.
Chci se zeptat, jak velkou klec by musel mít jeden potkan? Protože můj táta mi řekl, že by mi koupil potkana, ale jen jednoho a já mu říkala, že je to lepší po dvou, ale nepřesvědčila jsem ho.
Tak se ještě jednou ptám: Jak velká klec by měla být pro jednoho potkana a nedělá mu to až tak moc zle, když v ní bude sám?

ANO, DĚLÁ!!! Už to tady bylo opravdu mnohokrát. Počkej, až budeš větší a budeš si moci koupit potkanů, kolik budeš chtít.

5.7.2020 13:38
Atheira

XXX.XXX.209.8

Po dvou to není lepší, mít je po více je nutnost, ne jenom nějaký přilepšení. Buď vám otec musí ustoupit v počtu nebo musíte ustoupit vy a pořídit samotářské zvíře. Například syrského křečka (na křečíky bacha, někteří taky žijí ve skupinách)
NEBO samce od myši. Taky jsou to silně společenská zvířata, jenže samci vám spolu, narozdíl od potkanů, nevydrží a budou se časem pokoušet navzájem vraždit. A mít doma přemyšeno, když ho necháte ve skupině samic, nechcete, že...

Přidejte reakci

Přidat smajlík