BARF u fretky

Fretka tchořovitá
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.8.2020 06:17
M.

XXX.XXX.57.251

Dobrý den,

uvažujeme o koupi fretky a s tím přichází i otázka, jakým způsobem ji budeme krmit. Obecně se nám líbí metoda BARF, a i když je náročnější, pro blaho fretky bychom ji chteli zkusit. Co jsem tak vypozorovala, tak ta metoda neni asi u tohoto druhu zvířete moc častá, a tak jsem se vás chtěla zeptat, jestli s tím máte zkušenosti? A pokud ano, jestli je nejaka literatura, clanky,.., které byste mi doporučili k přečtení. Ráda bych ještě před pořízením měla povědomí o výživových hodnotách, které fretka potřebuje, aby na BARFu prospívala. Je mi jasné, že budeme krmit svalovinou, vnitřnostmi i kostmi různých druhu včetně myší. Ráda bych ale věděla více.

Předem děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.8.2020 07:54

M. napsal(a):
Dobrý den,

uvažujeme o koupi fretky a s tím přichází i otázka, jakým způsobem ji budeme krmit. Obecně se nám líbí metoda BARF, a i když je náročnější, pro blaho fretky bychom ji chteli zkusit. Co jsem tak vypozorovala, tak ta metoda neni asi u tohoto druhu zvířete moc častá, a tak jsem se vás chtěla zeptat, jestli s tím máte zkušenosti? A pokud ano, jestli je nejaka literatura, clanky,.., které byste mi doporučili k přečtení. Ráda bych ještě před pořízením měla povědomí o výživových hodnotách, které fretka potřebuje, aby na BARFu prospívala. Je mi jasné, že budeme krmit svalovinou, vnitřnostmi i kostmi různých druhu včetně myší. Ráda bych ale věděla více.

Předem děkuji.

Čistě logicky, fretka je v podstatě tchoř - takže všechno to, co píšete + třeba vejce, ovoce, zelenina. Loni jsem byla na exkurzi v záchranné stanici, měli tam mimo jiné vydru, Žolíka. Slečna povídala, jak byla sama překvapená, že kromě ryb žere prakticky všechno. Přišla na to náhodou, když jí v kuchyni občas něco upadlo na zem. Ať to byla brambora, oříšek, švestka...Říkala, že nebylo nic, co by odmítl. Vždycky si s tím nejdřív hrál, ale pak to sežral. Tož tak.

3.8.2020 10:31
Jitulllnka

XXX.XXX.144.48

Koukněte se na zahraniční youtubery ty mají skvělá videa (hlavně tam bude že mají mít tolik a tolik tuku a sacharidů v jídle atd.)

Neregistrovaný uživatel

5.8.2020 15:37
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.47.196

No ppkud chcete barf proste kupte zamrazeny maly mysi, jednodeni kuratka a hned je strava pestrá se vsim vsudy. Pocitejte ale s tim ze na barfu muzou byt podstatne... Mene prijemne na kontakt s clovekem nebo spis divocejsi. Preci jen to nejsou granule ze.

5.8.2020 16:13

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
No ppkud chcete barf proste kupte zamrazeny maly mysi, jednodeni kuratka a hned je strava pestrá se vsim vsudy. Pocitejte ale s tim ze na barfu muzou byt podstatne... Mene prijemne na kontakt s clovekem nebo spis divocejsi. Preci jen to nejsou granule ze.

No já nevím, není to stejná pověra jako u psů? Jako že když ho budu krmit syrovým masem, bude agresívní.

Neregistrovaný uživatel

6.8.2020 14:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.47.196

Jako vyrazny rozdil tam neni rozhodne ne pri obcasnem. Krmeni ale z fretule z takoveho krmeni maj vic drajvu ci jak to rict bych asi uplne nepochybovala
Znama to takhle krmi a ma teda akcnaky sileny. Nerikam ze jsou agresivnejsi ani ze s tim mam nejake echt zkusenosti. Jen ze to obcas lide zminuji a možnost to je.

Přidejte reakci

Přidat smajlík