Ellie1532018

XXX.XXX.236.189
Ahoj mám obrovský problém
Už asi 2-3 měsíce má moje morcatko natekle přední a jednu zadní tlapicky (Lecim betadinkou ,myju a prpmasirovavam)a už 2 týdny mi postupně přestává zrát hodně teď zhubla
chtěla bych navštívit vet ale nemám jak
Morctko je samička jsou ji 3 roky a žádné zdravotní problémy neměla (až do teď)
Potrebuju vědět o co by se mohlo jednat a jak to popřípadě vyléčit
AnimalMorče

XXX.XXX.159.44
Super. Pořídíš si morče a nemůžeš s ním na veterinu. Za pár hodin už tvoje morče nemusí žít
miskkka

XXX.XXX.249.224
Pododermatitida, často bývá z nevhodné podestýlky.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ellie1532018
napsal(a):
Ahoj mám obrovský problém
Už asi 2-3 měsíce má moje morcatko natekle přední a jednu zadní tlapicky (Lecim betadinkou ,myju a prpmasirovavam)a už 2 týdny mi postupně přestává zrát hodně teď zhubla
chtěla bych navštívit vet ale nemám jak
Morctko je samička jsou ji 3 roky a žádné zdravotní problémy neměla (až do teď)
Potrebuju vědět o co by se mohlo jednat a jak to popřípadě vyléčit
Morče trpí. Veterinář!

Archie213
napsal(a):
Slečna psala, že se tam nemá jak dostat.
Nebojte, taky mi to přijde zvláštní
Já vím. Taky píše, že morčice nežere a hodně zhubla. Takže za chvíli bude vyřešeno.
Myslím, že když si někdo pořídí zvíře, musí počítat s tím, že pokud se vyskytnou nějaké zdravotní potíže, musí k veterináři. Na to jste měla myslet.
Pokud nežere a hodně zhubla, myslím že za chvíli bude problém vyřešen...
Máte jedinou možnost: jít k veterináři. Nebo se smířit s tím, že to tak prostě je a nechat morče trápit.

Lakosil
napsal(a):
Myslím, že když si někdo pořídí zvíře, musí počítat s tím, že pokud se vyskytnou nějaké zdravotní potíže, musí k veterináři. Na to jste měla myslet.
Pokud nežere a hodně zhubla, myslím že za chvíli bude problém vyřešen...
Máte jedinou možnost: jít k veterináři. Nebo se smířit s tím, že to tak prostě je a nechat morče trápit.
Častokrát mám pocit, že si lidi (bez ohledu na věk) neuvědomují, že si pořídili živé zvíře a ne Tamagoči (svého času dost frčelo, někteří možná pamatují).