Dobrý den,
mám křečka džungarského, kterému je cca. 9 a půl měsíce. Asi před týdnem jsem si všimla, že leze za kolotoč a kouše mříže. Opravdu nevím, co s tím mám dělat. Na okusování a broušení zubů má v kleci pověšenou tyčinku, na kterou mi zvysoka kašle.
Poraďte mi prosím, co mu mám dát, aby to přestal dělat.
Děkuji za jakoukoliv radu.
Křečci jsou s prominutím pitomý, takže bych nepočítala s tím ze to přestane dělat. Zkuste mu pořídit větší klec pokud má nějakou malou, dejte mu tam další věci které by ho mohli zajímat, třeba kus dřeva, rulicky, prolezacky, kapesník, drevita vlna. Cokoliv co by mohlo odvést pozornost.
Moje zesnulá kreckova mříže taky kousala a nic nepomohlo, nakonec šla do akvárka protože jsem se chtěla občas vyspat.
Hnojvo
napsal(a):
Křečci jsou s prominutím pitomý, takže bych nepočítala s tím ze to přestane dělat. Zkuste mu pořídit větší klec pokud má nějakou malou, dejte mu tam další věci které by ho mohli zajímat, třeba kus dřeva, rulicky, prolezacky, kapesník, drevita vlna. Cokoliv co by mohlo odvést pozornost.
Moje zesnulá kreckova mříže taky kousala a nic nepomohlo, nakonec šla do akvárka protože jsem se chtěla občas vyspat.
Moc děkuji, klec má velkou, takže zkusím některou z Vašich rad.
Nějakou tu dřevěnou pitominu mu tam pořídím, protože už fakt nevím co s ním.
Ještě jednou děkuji.