Dobrý den,
zítra si jedu pro vačici krysí samečka. Mám pro nej doma vybavené akvarium, které má na výšku 30 cm a nevím jestli mi neprokouše plastový kryt. Nebo mám pak klec která je hodně na výšku ale to mám strach aby se neprotahl přes mříže :/
Jaký na to mate názor vy? V čem chováte vačice vy ? Popřípadě mate nějaké zkušenosti s nimi, které by se mi mohli hodit ?
Děkuji předem.
Uživatel s deaktivovaným účtem

D3ny
napsal(a):
Dobrý den,
zítra si jedu pro vačici krysí samečka. Mám pro nej doma vybavené akvarium, které má na výšku 30 cm a nevím jestli mi neprokouše plastový kryt. Nebo mám pak klec která je hodně na výšku ale to mám strach aby se neprotahl přes mříže :/
Jaký na to mate názor vy? V čem chováte vačice vy ? Popřípadě mate nějaké zkušenosti s nimi, které by se mi mohli hodit ?
Děkuji předem.
Vy si jedete pro zvíře a nevíte, jak a v čem ho chovat? Prodávající neporadil?
D3ny
napsal(a):
Dobrý den,
Děkuji předem.
Na výšku 30 cm? Co prosím?
Na výšku min 80 cm.
Vačice žijí na stromech.
Archie213
napsal(a):
A proč nemůžete koupit tero min 40×40×80?
Jak velká je mezera mezi mřížemi?
Proč si pořizujete zvíře, když pro něho nemáte ani správnou ubikaci?
Chovatelka od které jí mám taky nema 80cm na výšku. A správnou ubikaci mám, jen jsem se zeptal na dotaz, na který mi nikdo neodpověděl. Ale řešíte všichni úplně něco jiného
Uživatel s deaktivovaným účtem

D3ny
napsal(a):
Chovatelka od které jí mám taky nema 80cm na výšku. A správnou ubikaci mám, jen jsem se zeptal na dotaz, na který mi nikdo neodpověděl. Ale řešíte všichni úplně něco jiného
Odpovědi zazněly. Ale vy taky neodpovídáte. Rozměry vaší ubikace? Rozteč mříží?
Akvárko uvedených rozměrů je děsně malé, vačice potřebuje běhat a šplhat. Já mám klec o výšce 65 cm. Rozteč mříží je 1,8 cm a stejně jsem musela po pořízení vačičáka ještě asi dva měsíce čekat, než vyrostl, když jsem si ho přinesla, tak se protáhl bez problémů. Jestli máte klec, kde se protáhne mladý potkan, tak do toho vám vačičák nikdy nedoroste, ten je o dost menší.