Vačice krysí – vaše zkušenosti

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.9.2020 22:26
D3ny

XXX.XXX.236.90

Dobrý den,

zítra si jedu pro vačici krysí samečka. Mám pro nej doma vybavené akvarium, které má na výšku 30 cm a nevím jestli mi neprokouše plastový kryt. Nebo mám pak klec která je hodně na výšku ale to mám strach aby se neprotahl přes mříže :/
Jaký na to mate názor vy? V čem chováte vačice vy ? Popřípadě mate nějaké zkušenosti s nimi, které by se mi mohli hodit ?

Děkuji předem.

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.9.2020 11:41

D3ny napsal(a):
Dobrý den,

zítra si jedu pro vačici krysí samečka. Mám pro nej doma vybavené akvarium, které má na výšku 30 cm a nevím jestli mi neprokouše plastový kryt. Nebo mám pak klec která je hodně na výšku ale to mám strach aby se neprotahl přes mříže :/
Jaký na to mate názor vy? V čem chováte vačice vy ? Popřípadě mate nějaké zkušenosti s nimi, které by se mi mohli hodit ?

Děkuji předem.

Vy si jedete pro zvíře a nevíte, jak a v čem ho chovat? Prodávající neporadil?

6.9.2020 11:43
D3ny

XXX.XXX.236.90

Vím jak a v čem ho chovat, jen se ptám na zkušenosti jiných. Jak oni sami chovají a jak jim to vyhovuje

6.9.2020 12:48
Archie213

XXX.XXX.207.62

D3ny napsal(a):
Dobrý den,

Děkuji předem.

Na výšku 30 cm? Co prosím?
Na výšku min 80 cm.
Vačice žijí na stromech.

6.9.2020 13:54
D3ny

XXX.XXX.236.90

Mám klec která má 80cm ale mám strach aby se neprotahla. Na to jsem se ptal.

6.9.2020 15:46
Archie213

XXX.XXX.207.62

D3ny napsal(a):
Mám klec která má 80cm ale mám strach aby se neprotahla. Na to jsem se ptal.

A proč nemůžete koupit tero min 40×40×80?

Jak velká je mezera mezi mřížemi?

Proč si pořizujete zvíře, když pro něho nemáte ani správnou ubikaci?

6.9.2020 19:14
D3ny

XXX.XXX.237.182

Archie213 napsal(a):
A proč nemůžete koupit tero min 40×40×80?

Jak velká je mezera mezi mřížemi?

Proč si pořizujete zvíře, když pro něho nemáte ani správnou ubikaci?

Chovatelka od které jí mám taky nema 80cm na výšku. A správnou ubikaci mám, jen jsem se zeptal na dotaz, na který mi nikdo neodpověděl. Ale řešíte všichni úplně něco jiného

6.9.2020 20:44

D3ny napsal(a):
Chovatelka od které jí mám taky nema 80cm na výšku. A správnou ubikaci mám, jen jsem se zeptal na dotaz, na který mi nikdo neodpověděl. Ale řešíte všichni úplně něco jiného

Odpovědi zazněly. Ale vy taky neodpovídáte. Rozměry vaší ubikace? Rozteč mříží?

6.9.2020 21:53
D3ny

XXX.XXX.237.182

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Odpovědi zazněly. Ale vy taky neodpovídáte. Rozměry vaší ubikace? Rozteč mříží?

Akvaria ve kterém ho mám jsou 60x30x30
U tě klece nevím rozteč mříží, mladý potkan vy se tím protáhl. Možná i syrsky křeček

7.9.2020 14:08
bongani

XXX.XXX.8.40

Akvárko uvedených rozměrů je děsně malé, vačice potřebuje běhat a šplhat. Já mám klec o výšce 65 cm. Rozteč mříží je 1,8 cm a stejně jsem musela po pořízení vačičáka ještě asi dva měsíce čekat, než vyrostl, když jsem si ho přinesla, tak se protáhl bez problémů. Jestli máte klec, kde se protáhne mladý potkan, tak do toho vám vačičák nikdy nedoroste, ten je o dost menší.

7.9.2020 19:33
D3ny

XXX.XXX.236.167

Tak už má terárium 90x50x70 (DxŠxV) možná větší, nevím rozměry přesně.

Přidejte reakci

Přidat smajlík