Dobrý den,
opět vás chci poprosit o radu. Všimla jsem si, že poslední měsíc můj křeček džungarský hodně spí. Bude mu za měsíc rok, takže opravdu nevím, co s ním.
Žere normálně, akorát si nevzpomenu, kdy naposled běhal v kolotoči.
Proto vás prosím, čím to může být? Neztloustnul, ale bojím se o něj.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Lakosil
napsal(a):
To vím, ale ani v noci není moc aktivní. Nemůže to být třeba blížící se zimou?
Při pokojové teplotě vám hibernovat nebude. Spíš blížící se stáří.
Dzungarskykrecek

XXX.XXX.74.132
Můj křeček už od mala jenom spí napije se nají se a jde zase spat co s tim

Dzungarskykrecek
napsal(a):
Můj křeček už od mala jenom spí napije se nají se a jde zase spat co s tim
Nic. Křečci to tak mají.
Andreaskaaaaaaa

XXX.XXX.60.78
Lakosil
napsal(a):
Dobrý den,
opět vás chci poprosit o radu. Všimla jsem si, že poslední měsíc můj křeček džungarský hodně spí. Bude mu za měsíc rok, takže opravdu nevím, co s ním.
Žere normálně, akorát si nevzpomenu, kdy naposled běhal v kolotoči.
Proto vás prosím, čím to může být? Neztloustnul, ale bojím se o něj.
U nás to je tak že na zimu bere všechno žrádlo i když mu dávám každý den tak si to schovává do domečku ale i tak spaní může být akorát 2. Typ křečka. Mám dva křečky a jeden spí neustále a jestli ten váš má možnost si zaběhat a tak tak si to spíš myslím že to bylo blížící se zimou. Přeji hezký zbytek dne
Kokosáček

XXX.XXX.254.105
Archie213
napsal(a):
Křeček je zvíře s noční aktivitou :-)
dobrý den ,křeček je sice noční tvor ale když není aktivní ani v noci myslím že to je vážnější a že to může být zimou ale i počásím a tím že se křečkovi třeba nevěnujete tak je i dobré ho čas od času i vzbudit z domečku. :)
Kokosáček

XXX.XXX.254.105
křeček je určitě pro děti kteří si o tom hodně přečetli protože když o tom nic neví vždy to skončí tak že ho daj k popelnicím nebo hadům a to nikdo z nás nechceme . kdo souhlásí aŤ odpoví na tudle správu prosím.

Kokosáček
napsal(a):
dobrý den ,křeček je sice noční tvor ale když není aktivní ani v noci myslím že to je vážnější a že to může být zimou ale i počásím a tím že se křečkovi třeba nevěnujete tak je i dobré ho čas od času i vzbudit z domečku. :)
No já bych se pěkně poděkovala, kdyby mě někdo v domečku budil. Asi bych hodně kousala.
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!