Rezervace Pet mouse
Daruji Myš domácí - Dělám si seznam zájemců na holátka pet mouse (myš domác...
Adéla..mouse
XXX.XXX.172.50
Ahoj,
mám dvě laboratorní myšky. Mám je cca půl roku. Ve zverimexu mi bylo řečeno že jsou obě samičky. Dneska se 1 z nich nejspíš připravuje na porod, nenechá na sebe sáhnout a v rohu klece si staví hnízdečko z kapesníků. Nějaké rady by se hodily, jsem hodně nervozní,a celkem se bojim,tak prosím pište co víte.
Ale my nevíme nic.
Máte dvě laboratorní myši ze zveráče, jsou půl roku staré a jedna je asi březí.
S myší se na císařský řez běžně nechodí a hlavně touto dobou je stejně už všechno rozhodnuto. Takže dospělé myši oddělit od sebe, myšata včas oddělit od matky a roztřídit podle pohlaví nebo rozdat, ať nemáte za pár měsíců přemyšováno.
Oddělte samce, ihned, a až budou myšata na odstav (stará 21 - 25 dnů), dejte pryč taky všechny samce. Samice nechte ve skupině odpovídající velikosti ubikace.
U samců je ta potíž, že je nemůžete nechat po kupě. Mlaďoši vám vydrží bez šarvátek zhruba do dvou měsíců, pak už si budou nebezpeční. Takže každého zvlášť nebo prodat/darovat...
Adéla..mouse
XXX.XXX.172.50
Varaxi
napsal(a):
Ale my nevíme nic.
Máte dvě laboratorní myši ze zveráče, jsou půl roku staré a jedna je asi březí.
S myší se na císařský řez běžně nechodí a hlavně touto dobou je stejně už všechno rozhodnuto. Takže dospělé myši oddělit od sebe, myšata včas oddělit od matky a roztřídit podle pohlaví nebo rozdat, ať nemáte za pár měsíců přemyšováno.
Nemusíte být hned nepříjemný-á.Příde mi jakoby ste mě nadávala.Takže za prvé myšky mají pestrou stravu a i dostatečně velkou klec,mám je naučené na ruku.V životě sem je netahala za ocas...Myslíte si snad že su hloupé děcko které po mamince vyžebralo myšičky?_Před tím než sem si je pořídila sem si o nich studovala všelijaké věci.Až na to páření ni.Abyste věděla mám tady připravené další klece kvuli samečkům atd.Mládata si nechávat nebudu.Už jsem domluvená s příbuznýma...A kamarádama.
Adéla..mouse
napsal(a):
Nemusíte být hned nepříjemný-á.Příde mi jakoby ste mě nadávala.Takže za prvé myšky mají pestrou stravu a i dostatečně velkou klec,mám je naučené na ruku.V životě sem je netahala za ocas...Myslíte si snad že su hloupé děcko které po mamince vyžebralo myšičky?_Před tím než sem si je pořídila sem si o nich studovala všelijaké věci.Až na to páření ni.Abyste věděla mám tady připravené další klece kvuli samečkům atd.Mládata si nechávat nebudu.Už jsem domluvená s příbuznýma...A kamarádama.
Tak super. A to myslím opravdu. Já Vás nehaním - je logické, že jste si nezjišťovala rozmnožování myší, když jste (zřejmě) chovat nechtěla a schválně si pořizovala dvě samičky.
Ale jestliže jste nechtěla info o dalším postupu (což jsem napsala, oddělit a chovat zvlášť nebo rozdat), není mi jasné, co přesně jste chtěla vědět. K samotnému porodu jsem se nevyjadřovala, protože myš už měla tou dobou nejspíš odrozeno.
Nemyslím si, že jste dítě, to bych Vám tykala. I když teda těhotná myš, to slovní spojení mnoho důvěry ve Vaši zletilost nevyvolává.
Adéla..mouse
XXX.XXX.172.50
Varaxi
napsal(a):
Tak super. A to myslím opravdu. Já Vás nehaním - je logické, že jste si nezjišťovala rozmnožování myší, když jste (zřejmě) chovat nechtěla a schválně si pořizovala dvě samičky.
Ale jestliže jste nechtěla info o dalším postupu (což jsem napsala, oddělit a chovat zvlášť nebo rozdat), není mi jasné, co přesně jste chtěla vědět. K samotnému porodu jsem se nevyjadřovala, protože myš už měla tou dobou nejspíš odrozeno.
Nemyslím si, že jste dítě, to bych Vám tykala. I když teda těhotná myš, to slovní spojení mnoho důvěry ve Vaši zletilost nevyvolává.
Děkuji za všechny rady.A tykat mi můžete je .Je mi teprve 12.To s tím hloupým děckem sem pavdu přehnala omlouvám se.Ještě jednou děkuji za všechy rady.
Adéla..mouse
XXX.XXX.172.50
Ahoj děkuji za rady.To vše už mám zjištěné.Moje a mích kamarádů rodiče jsou domluvení.V životě bych to neudělaa jakože hele chceš myš_?S kamarádami to pečlivě všechno diskutujeme přes videohovory.Dokonce jim pomáhám s jídelníčkem pro jejich budoucí kámoše A i s vybavením klece,Mám rozumné kamarády a věřím že se myšičky dostanou do správných rukou.
To se mi stalo taky, včera jsem šla koupit druhou samičku ,p rotože mi jedna umřela no a až dneska jsem zjistila, že je to samec takže taky budeme mít mladé. Ale ohledně toho hlavně má ty mláďata nesahejte ona se oně postará, a co jsem ještě četla tak okolo 2 měsíců už se můžou dávat pryč od samice. Tak snad jsem vám trochu pomohla.
Uživatel s deaktivovaným účtem
K.Zaludova
napsal(a):
To se mi stalo taky, včera jsem šla koupit druhou samičku ,p rotože mi jedna umřela no a až dneska jsem zjistila, že je to samec takže taky budeme mít mladé. Ale ohledně toho hlavně má ty mláďata nesahejte ona se oně postará, a co jsem ještě četla tak okolo 2 měsíců už se můžou dávat pryč od samice. Tak snad jsem vám trochu pomohla.
Jste četla kde? Doba odstavu je 21 dní.