Pořídila jsem si dvě holčičky z Chs, které jsou vymazlene, zvyklé na ruku atd.
Přivezla jsem je domů, dala do klece a od té doby jsou schovaný pod patrem, přivezla jsem je v neděli po poledni, celý den spaly pod patrem, celou noc je též klec absolutně bez pohybu, ani jíst nebyly 😞 proč aspoň v noci nepapají když ke v bytě klid, čekala jsem že v noci začnou být zvědavé ale nic...
LucieT

XXX.XXX.98.162
Dobrý den,
můžu se zeptat, jak jste s ochočováním pokročila? My máme doma už tři týdny dvě potkaní slečny a pokroky jsou zatím velmi pozvolné, z ruky si jídlo vezmou, ale na ruku nevlezou, ani chytit se moc nenechají (i když pohlazení v kleci jim už nevadí). Díky za Vaši zkušenost, L.
LucieT
napsal(a):
Dobrý den,
můžu se zeptat, jak jste s ochočováním pokročila? My máme doma už tři týdny dvě potkaní slečny a pokroky jsou zatím velmi pozvolné, z ruky si jídlo vezmou, ale na ruku nevlezou, ani chytit se moc nenechají (i když pohlazení v kleci jim už nevadí). Díky za Vaši zkušenost, L.
Dobrý den, holky už jsou v pohodě, minulou neděli jsem přinesla ještě jednu, takže mám tři slečny, jak mile otevřu dvířka od klece už jsou u mě a chtějí ven, beru si je na gauč, kde řadí, nechají se pohladit ale mazlit ještě ne, na to jsou moc zvědavé. Takže u nás už pohodě. Ono záleží od kud je máte. Pokud ze zverimexu tak to bude trvat o dost déle, chce to trpělivost, vemte si je pod mikinu klidně ať si zvyknou na Vás pach a ze jim nic neuděláte.