vonyt

XXX.XXX.17.161
Dobrý den. Nevíte někdo, co by to mohlo být za zvíře?
Uživatel s deaktivovaným účtem

vonyt
napsal(a):
Dobrý den. Nevíte někdo, co by to mohlo být za zvíře?
Rys?
janae1

XXX.XXX.160.6
DLe mého je to mýval.
janae1

XXX.XXX.160.6
https://www.youtube.com/watch?v=8sw03vAHHu0
Je to krátké, nechce se mi hledat lepší. Ale pohyb a tvar těla dle mého sedí.

je to nějaký zvíře, co potřebuje veterináře, dost kulhá

MichalFilip
napsal(a):
Možná nějaký pochroumaný pes. Ten rys mě také napadl, ale má dlouhý ocas a nezvyklý pohyb.
Mně ten ocas tak dlouhý nepřipadá.

janae1
napsal(a):
DLe mého je to mýval.
Ten má delší ocas.

MichalFilip
napsal(a):
Pohyb ano, ale velikost se liší. Podle branky a skruže v zahradě to je vyšší zvíře.
Neutekla v okolí někomu puma?
Puma má taky delší ocas. A i celkově je delší.

MichalFilip
napsal(a):
Možná nějaký pochroumaný pes. Ten rys mě také napadl, ale má dlouhý ocas a nezvyklý pohyb.
A pohyb, jak píše bodlinka, zvíře kulhá, takže to mate.

gaata
napsal(a):
Podle mého to vypadá jako liška.
Liška má kratší nohy a delší ocas, ta to není.
Nevím, co to je, jako rys mi to úplně nepřijde (ale u zvířete, co není očividně v pořádku to asi může dost zkreslovat) a jsem si stopro jistá, že to není liška ani mýval. To prostě ne, ani omylem.
Přijde mi to takové trochu kočičí, psa bych taky netipla, ale puma leda nějaká dost postižená, ne?
Asi čupakabra.

Atheira
napsal(a):
Nevím, co to je, jako rys mi to úplně nepřijde (ale u zvířete, co není očividně v pořádku to asi může dost zkreslovat) a jsem si stopro jistá, že to není liška ani mýval. To prostě ne, ani omylem.
Přijde mi to takové trochu kočičí, psa bych taky netipla, ale puma leda nějaká dost postižená, ne?
Asi čupakabra.
Shodneme se, že víme, co to není. Já tam vidím něco kočkovitého, proto mě napadl rys, i když ten ocas, uznávám, je moc dlouhý. Na pumu zase moc krátký, ale třeba poškozený? Nebo čupakabra? Nebo počítačový žertík zadavatele?

mirous
napsal(a):
Dobrý den já v té potvoře vidím mývalovce kuního zeptejte se nějakého myslivce.
Vida, já to znám jenom jako psíka mývalovitého. Ale stejně mi připadá, že to záhadné zvíře má delší (vyšší) nohy.
Já teda nevím, jestli jenom zkresluje to prostředí, ale psík mývalovitý je proti tomu, co vidím tady, docela malé zvířátko. Kolik má takový dospělý kus? 7kg?
Mi taky přijde, že to má prostě na všechna tahle zvířata moc dlouhé nohy. Ono se stačí podívat na videa... moc krátký nohy prostě a hlavně i taková jinačí anatomie. I kdyby tenhle byl extrémně vypelichanej a vyhublej... https://www.youtube.com/watch?v=RMVcVjg0-0g Hlavně teda ten ocas zase... liška, mýval i tahle mrcha mají spíš prachovky než ocásky.

Me pri prvnim zhlednuti taky napadl rys, styl pohybu a celkovy vzhled, zas jsem si rikal, co by delal u skladu? Nebylo by spatne info o konkretnim miste vzniku videa a umisteni vzhledem k lesum a horam..

napsal(a):
Me pri prvnim zhlednuti taky napadl rys, styl pohybu a celkovy vzhled, zas jsem si rikal, co by delal u skladu? Nebylo by spatne info o konkretnim miste vzniku videa a umisteni vzhledem k lesum a horam..
Tahle myšlenka mě taky napadla. Vědět, z jaké oblasti video je.

mirous
napsal(a):
Dobrý den já v té potvoře vidím mývalovce kuního zeptejte se nějakého myslivce.
Jsem se ptala kolegy myslivce. A je stejně zmatený jako my všichni tady. Neví.

MajkaP
napsal(a):
Já si teda myslím, že je to pes. Nějaký pastevec staršího data, trochu opelichaný a bolavý....
Jen je mi líto, že se to na 100% nedozváme a bude nám to vrtat hlavou navěky :-D
I to je možné. Já se na to video dívala už asi dvacekrát. Teď naposled mi přišlo, že vidím delší ocas. Takže myšlenku rysa opouštím.
vonyt

XXX.XXX.40.35
no koukám, že jsem vám dal dobrého brouka do hlavy :D žertík to není ;) bydlím na samotě u lesa.. u obce Soběslav okres Tábor. Myslím si, že něco jako rys, puma atd to určitě nebude ;) zarazilo mě, jak to dotyčné zvře má podstatně kratší přední nohy
vonyt

XXX.XXX.40.35
ještě dodám, že ty vrátka mají na výšku cca 150 cm
vonyt
napsal(a):
no koukám, že jsem vám dal dobrého brouka do hlavy :D žertík to není ;) bydlím na samotě u lesa.. u obce Soběslav okres Tábor. Myslím si, že něco jako rys, puma atd to určitě nebude ;) zarazilo mě, jak to dotyčné zvře má podstatně kratší přední nohy
Sakra, já se snad cestou za babičkou stavím prozkoumat okolí 🤣🤷
Podle mého názoru je to prostě pes s nějakým problémem. I přestavěných psů ( kratší přední nohy) se najde dost.

vonyt
napsal(a):
To teda!

vonyt
napsal(a):
ještě dodám, že ty vrátka mají na výšku cca 150 cm
Takže cca 35 cm v kohoutku.

napsal(a):
Takže cca 35 cm v kohoutku.
Tak druhý kolega myslivec se přiklání ke starému nahrbenému psu. Asi to je nejpravděpodobnější.
5008

XXX.XXX.228.41
Je to tlustej pes, proto ta kolébavá chůze a čuchá kolem plotu proto má skleněnou hlavu a to dělá dojem že má kratší přední nohy
5008

XXX.XXX.228.41
Skloněnou