Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Jeksi

4.1.2021 23:38
Jeksi

XXX.XXX.34.235

Dobrý den,
mám doma křížence staforda s vlčákem. Obojí jsou dost velká plemena a náš pes je velice hubený jsou mu vidět kosti a celkově je velice drobný. Je mu něco přes tři takže už nejspíš neporoste. Krmeny je dobře, strašně moc jí a tak mi to přijde divné.
Prosím o radu nějaký doplněk stravy? Aby trošku přibral?

5.1.2021 06:38
MajkaP

XXX.XXX.26.142

Je zdravý? Čím ho krmíte? Ani nepíšete, kolik váží- ideální by bylo foto.
Rozhodně není dobré, když je pes tlustý, ale vyhublý by také neměl být. Já mám doma stejný mix ( 8 měsíců, fena) a řekla bych že má optimální kondici. Při posledním vážení na teterine měla 31 kilo, řekla bych že teď bude mít cca 33...

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.1.2021 08:14
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jeksi napsal(a):
Dobrý den,
mám doma křížence staforda s vlčákem. Obojí jsou dost velká plemena a náš pes je velice hubený jsou mu vidět kosti a celkově je velice drobný. Je mu něco přes tři takže už nejspíš neporoste. Krmeny je dobře, strašně moc jí a tak mi to přijde divné.
Prosím o radu nějaký doplněk stravy? Aby trošku přibral?

Bylo by lepší napsat do psí sekce.

5.1.2021 13:50
juhaj

XXX.XXX.164.121

MajkaP napsal(a):
Je zdravý? Čím ho krmíte? Ani nepíšete, kolik váží- ideální by bylo foto.
Rozhodně není dobré, když je pes tlustý, ale vyhublý by také neměl být. Já mám doma stejný mix ( 8 měsíců, fena) a řekla bych že má optimální kondici. Při posledním vážení na teterine měla 31 kilo, řekla bych že teď bude mít cca 33...

Teda, vaše fenka jako když vypadla z oka mé první fence z útulku, i ty bílé packy . Škoda že kouká na druhou stranu, jestli čumák odpovídá. Super pes. Pro zadavatele. I moje fenka žrala dobře, ale byla v mládí až do, dejme tomu 4 let docela hubená. Jednou mi dokonce jeden pán na ulici nabízel sestavit pro ni jídelníček. Ale pak se to samo zlepšilo a měla stabilně okolo 30 kg. A byla zdravá do 13 let.

Přidejte reakci

Přidat smajlík