Změna teplot - křečík džungarský

Křečík džungarský
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.1.2021 19:26
Shannen

XXX.XXX.123.188

Dobrý večer všem, potřebovala bych poradit. Můj džungaráček je zvyklý asi rok v pokoji, kde je teplota zhruba 21 stupňů. Teď bych ho ale potřebovala přestěhovat do místnosti, kde je asi o 3 stupně méně. Myslíte si, že by to mohl být problém nebo ho mužu přestěhovat během minuty a bude mu to jedno?

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.1.2021 07:55
Uživatel s deaktivovaným účtem

Shannen napsal(a):
Dobrý večer všem, potřebovala bych poradit. Můj džungaráček je zvyklý asi rok v pokoji, kde je teplota zhruba 21 stupňů. Teď bych ho ale potřebovala přestěhovat do místnosti, kde je asi o 3 stupně méně. Myslíte si, že by to mohl být problém nebo ho mužu přestěhovat během minuty a bude mu to jedno?

Já doma poznám i 2 stupně rozdílu. A to jsem mnohem větší a tím pádem dokážu vyrobit víc tepla. Případně si vezmu další vrstvu oblečení. Ne, nebude mu to jedno.

30.1.2021 09:16
Atheira

XXX.XXX.209.8

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Já doma poznám i 2 stupně rozdílu. A to jsem mnohem větší a tím pádem dokážu vyrobit víc tepla. Případně si vezmu další vrstvu oblečení. Ne, nebude mu to jedno.

Asi teď teda budu za tyrana, ale já jako dítě s křečkama běžně fungovala tak, že jsem je měla přes den v pokoji a v noci na chodbě, kde bylo jinak než v tom pokojíčku a žili teda úplně normálně.

Přidejte reakci

Přidat smajlík